Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα toshiba και εχει πολυ αργο download speed ειτε οταν ειναι συνδεμενος με wifi ειτε με Lan.

Εχω δοκιμασει τα παρακατω:

• Με ασφαλη λειτουργια δεν εμφανιζει το παραπανω προβλημα δουλευει ρολοι
  • Εχω δοκιμασει να ενεργοποιησω ακριβως τις ιδιες υπηρεσιες που ενεργοποιει και η ασφαλης λειτουργια αλλα ακομη το κανει.
  • Antivirus απενεργοποιημενο το ιδιο και το τειχος προστασιας το ιδιο και ο defender
  • Τα drivers δεν εχουν προβλημα γιατι αν ειχαν δεν θα δουλευε και στην ασφαλη λειτουργια.

Κανονικα στην γραμμη πιανω 30 mb/s και με τον υπολογιστη οταν ειναι στην κανονικη εκκινηση πιανω 2mb/s.Οταν τον βαλω στην ασφαλη λειτουργια πιανει και τα 30

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα toshiba και εχει πολυ αργο download speed ειτε οταν ειναι συνδεμενος με wifi ειτε με Lan.

Εχω δοκιμασει τα παρακατω:

• Τα drivers δεν εχουν προβλημα γιατι αν ειχαν δεν θα δουλευε και στην ασφαλη λειτουργια.

Αυτο που κολλαει; ειναι ακριβως το αναποδο.....

Δοκιμασες απεγκατασταση οδηγους καρτας δικτυου και επανεκκινηση; αφησε το να περασει τους μανισιους εαν εχει, αλλιως περασε τους τελευταιους απο το σαιτ του κατασκευαστη, κατεβασε τους πριν την απεγκατασταση

Δημοσ.

Κανονικα στην γραμμη πιανω 30 mb/s και με τον υπολογιστη οταν ειναι στην κανονικη εκκινηση πιανω 2mb/s.Οταν τον βαλω στην ασφαλη λειτουργια πιανει και τα 30

Χωρις να λες λεπτομερειες για την γραμμη σου..το παραπανω το κοβω λιγο δυσκολο να συμβαινει.

Δεν υπαρχει περιπτωση να πιανεις 30mb/s .Αυτο θα σημαινε οτι εχεις 30χ8 = 240mbits γραμμη.Αν υποθεσουμε οτι εισαι οικιακος καταναλωτης..στην καλυτερη να χεις vdsl 50αρα , εκτος και αν μου εχει διαφυγει κατι.

Για να μιλας για 30mb/s , μηπως εννοεις 30mbits που κλειδωνει η γραμμη ?

Αυτο σημαινει ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 3,75mb/sec.

2mb/s που λες οτι πιανεις ειναι μια αποδοση της ταξης των 16mbps.

Αρα πριν αρχισουμε να λεμε το κοντο μας και το μακρυ μας ..ξεκαθαρισε στο μυαλο σου τις εννοιες "ταχυτητα που κλειδωνει το ρουτερ" και "ταχυτητα download" , ωστε να προχωρησει η κουβεντα.

Και η ταχυτητα που κλειδωνει το ρουτερ δεν επηρεαζεται απο το πισι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...