Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερος κοπος για τον πελατη να μπει σε μια σελιδα και να επιλεξει τις φωτο που θελει για εκτυπωση. Ισα ισα ουτε στο μαγαζι χρειαζεται να παει. Εξαλλου, ειναι φωτο οι οποιες ο ιδιος τις θελει - δε κανει αγγαρεια.

Και εμένα θα μου άρεσε.

Δημοσ.

Sorry guys, αλλά κι εγώ θα συμφωνήσω με τον vadou. Μια χαρά τα λέει.

Δηλαδή @sinikos, ο φίλος σου ο φωτογράφος άνοιξε τώρα μαγαζί και καταχρεώθηκε για όλα τα υπόλοιπα, αλλά για το site και τις online υπηρεσίες που θέλει να παρέχει, ψάχνει στο τζάμπα;

Για τα άλλα τί έκανε; Πχ. στο μαγαζί, έφερε ηλεκτρολόγο για τα ηλεκτρολογικά ή τα'φτιαξε όλα μόνος του; Αν θέλει βοηθό σε μία φωτογράφηση, θα φέρει τον κολητό του που πήρε πέρσι μια φτηνή dslr για τις διακοπές, ή θα φέρει έξτρα φωτογράφο;

Μπορεί βέβαια να μην τον πολυνοιάζει το πως θα είναι το site και αν θα δουλεύει σωστά. Οκ... Αλλά με τζάμπα λύσεις... Συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις.

Με μια σύντομη σκέψη, για αυτό που θέλει, θα μπορούσε:

1. Να μην το φτιάξει καθόλου προς το παρόν και να δουλέψει με e-mail, dvd κτλ.

2. Να βρει ένα plugin για μια πλατφόρμα που να κάνει περίπου αυτό που θέλει (και μαζί θα φορτώνει 1002 άσχετα πράγματα).

3. Να κάνει το παραπάνω και με επιπλέον αλλαγές στον κώδικα να το φτιάξει για να παίζει πιο σωστά (τουλάχιστον στην αρχή).

4. Να φτιάξει εφαρμογή web που να είναι ακριβώς αυτό που ζητά και τίποτα παραπάνω ή παρακάτω.

Το μόνο από τα παραπάνω που θα του πρότεινα να κάνει χωρίς να απευθυνεί σε επαγγελματία, είναι το νο.1.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...