dgou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Όπως έγραψα και σε προηγούμενο Θέμα τελικά με λυπήθηκε ο θεός και ο Γερμανός μου επέστρεψε τα χρήματα καθώς δεν ήταν διαθέσιμο το Samsung J7 στο συγκεκριμένο κατάστημα. Θέλω ένα κινητό για αποκλειστικά χρήση ίντερνετ (να είναι δηλαδή γρήγορο) και να έχει καλή κάμερα. Είμαι άσχετος με τα κινητά ....please βοηθήστε με γιατί πρέπει να το πάρω άμεσα γιατί είμαι χωρις κινητό εδώ και 2 ημέρες....
Ntelosxxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Flex2, g4, nexus 5x, sony z3 σου έγραψα 2-3 κινητά με βαση αυτα που ζητας... 200-300€ καλή κάμερα και πολυ γρήγορα. Τωρα τα αλλα ειναι θεμα γουστου.
dgou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου απλά θα προτιμούσα να μην πάρω lg για πολλύς λόγους
xaralas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δες το huawei p9 lite αν δεν σου αρεσει το nexus λογω LG.
Ntelosxxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Οκ εγω σου απαντησα μα αυτα τα 3 κριτήρια που ζητουσες το p9 lite ειναι πολυ πιο αργο και απο τα 4 που σου πρότεινα, αλλα αξίζει για τα λεφτά του στα 200€ οχι 269€ που βλεπω γερμανο wind voda.... Η γυναίκα μου εχει το p8 και αν βρω καμια προσφορά το z3 λεω να το χτυπήσω μονο και μονο για την μπαταρία και ταχύτητα.
dgou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Οκ εγω σου απαντησα μα αυτα τα 3 κριτήρια που ζητουσες το p9 lite ειναι πολυ πιο αργο και απο τα 4 που σου πρότεινα, αλλα αξίζει για τα λεφτά του στα 200€ οχι 269€ που βλεπω γερμανο wind voda.... Η γυναίκα μου εχει το p8 και αν βρω καμια προσφορά το z3 λεω να το χτυπήσω μονο και μονο για την μπαταρία και ταχύτητα. Να πω την αλήθεια το πρωί που πήγα στο γερμανό ήμουν ανάμεσα στο Samsung A5 και στο Samsoung J7 αλλά δεν μου τα έχει προτείνει κανένας μήπως ....Μήπως τελικά είναι τόσο τραγικά???
Ntelosxxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 A5 θα το έπαιρνα σαν δευτερη επιλογή. Αφου εχουν ιδια λεφτα με το z3 με 3γιγα ραμ, αδιάβροχο, καλύτερη μπαταρία, Snapdragon και καλύτερη καμερα..... Η απόφαση δικη σου.
2.1Ohm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αλλα τα lg g(X) και αλλο τα LG NEXUS 5x!το οποιο θα σου προτεινω και να παρεις!Ζ3 που λεν μερικοι ναυαρχιδια προπερνσινη δν αξιζει.. Α5 midrange στην κλτρη!Απο ελλαδα μονο το nexus αξιζει σε αυτα τα λεφτα κανενα αλλο! Μετα ανεβαινεις ενα κλικ και πας η σε 1+2 απο εξω η σε moto x style , s6
panos- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αν θες κάτι άλλο αφού φοβάσαι το 5X (κακώς), έλεγξε το Lenovo Moto G4.
@topos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 P9lite στα 200 Nexus 5x 32 στα 250(δεν εχει ραδιο/mirosd) Xiaomi note 3 pro 3/32 στα 160 απο κινα η 220απο εδω Flex2 στα 220 Moto g4 στα 200 Αυτες οι πιο vfm επιλογες.
AlienTechGR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Το Z3 μπορεί να είναι παλιό, αλλά τρέχει Marshmallow, και ίσως πάρει και την Nougat (έχει ήδη βγει, developer preview έκδοση). Επίσης, είναι ταχύτατο (όπως όλα τα Z της Sony), έχει πολύ καλή οθόνη, ικανοποιητική κάμερα, τρομερή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλά στερεοφωνικά ηχεία, και από άποψη μπαταρίας, λίγα κινητά του πάνε κόντρα σε αυτά τα χρήματα. Ναι μεν είναι παλιό, και μάλλον ακριβό για αυτά που προσφέρει, αλλά ως συσκευή συνολικά, με εξαίρεση το SoC και ίσως την κάμερα, την θεωρώ ανώτερη σε σχέση με το Nexus 5X.
Ntelosxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 P9lite στα 200 ειναι ψιλο αργο Nexus 5x 32 στα 250(δεν εχει ραδιο/mirosd) στο λεει δεν εχει ράδιο και sd Xiaomi note 3 pro 3/32 στα 160 απο κινα η 220απο εδω δεν εχει καλη καμερα Flex2 στα 220 μμμμ αυτο εχω τωρα δεν το πολυ προτείνω Moto g4 στα 200 δεν το ξέρουμε ακομα. Εγω τουλάχιστον δεν εχω ακουσει σχόλια, γενικα. Αυτες οι πιο vfm επιλογες. Ειπα το z3 βασει αυτα που ζηταει21mp sony. Βγαζει απτους καλυτερους φακους η sony Snapdragon απτους πιο γρηγορους επεξεργαστες. Μετα πας σε 5,7' που νομίζω πας σε αλλη κατηγορία
@topos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ειπα το z3 βασει αυτα που ζηταει 21mp sony. Βγαζει απτους καλυτερους φακους η sony Snapdragon απτους πιο γρηγορους επεξεργαστες. Μετα πας σε 5,7' που νομίζω πας σε αλλη κατηγορία Οσο κ να το παινευεις δεν αξιζει 290 ευρω.Ναι οκ ο επεξεργαστης του αλλα σε επιπεδα 615/kirin 650.Ηταν ο καλυτερος του 2014 και πλεων εχουμε 16. Τελος δεν πιστευω να παρει nougat.
2.1Ohm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Θα πάρει κατά 99% είναι στο developer program κ έχει πάρει μέχρι DP4! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα