xambosg4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γεια σας ... εχω ενα προβλημα με τον υπολογηστη μου.. εκανα format (windows7) και εκει που ολα ηταν οκ.. οταν εκανε το restart δεν ξεκινανε τα windows. κα δεν μπορω να μπω ουτε στα bios ... ανεβαζω και μια φωτο να δειτε που κολαει.
KenJiNx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Η φωτό, σου τα λέει όλα Θα μας πεις το σύστημα σου από τι αποτελείται ? το F2 δε κάνει τίποτα αν το πατήσεις?
xambosg4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 θα σε γελασω αδερφε.... δεν ξερω πολλα για αυτο το pc τι εχω πολυ καιρο και δεν θυμαμαι πολλα... οσο για το φ2. το παταω και απλα βγαζει ενα please whait και κολαει εκει το μονο που μπορω να κανω διναι ctr, alt del για restart
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, Αφαιρεσε τα καλωδιο του ρευματος και ανοιξε το και αφαίρεσε τη μπαταρια που θα βρεις πανω στη μητρικη για 2-3 λεπτα, μετα τοποθετησε πισω, αφιρεσε οτι εχει συνδεδεμενο πανω του περα απο πληκτρολογιο/ποντικι εξωτερικα και σκληρο δισκο εσωτερικα και κανε εκκινηση και προσπαθησε να μπεις στο bios και γραψε πισω το αποτελεσμα.. Ολα αυτα εφοσον δεν εχεις αποπειραθει να κανεις bios update στο παρελθον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα