Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το v10 το χαντάκωσε η ίδια η lg και κανείς άλλος.

Φίλε μου όπως νομίζεις. Δεν θα αντιπροσωπευσω την LG. Εγώ μιλάω για το κινητό που χειρίζομαι. Προφανώς εάν το είχες και δεν μιλάς γενικά με το τι ακούς από εδώ και από κει τότε μάλλον δεν σε ικανοποίησε για τις ανάγκες σου. Εμενα είτε με το v10 είτε με το s7 edge ικανοποιουνται μια χαρά και χωρίς τρομερές διάφορες από τις δύο συσκευές.

Σε τι? Γίνε λίγο σαφής να το ελέγξω στη συσκευή μου να σε επιβεβαιώσω.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καταρχήν όπως προείπα το έβγαλε με λάθος android.όταν ο ανταγωνισμός βγάζει τις συσκευές του με android 6 εσύ δεν μπορείς να πας στο 5.1, είναι εντελώς λάθος.όσο και να μου λέει κάποιος δεν με νοιάζει το update δεν μπορείς να κάνεις τέτοια πατάτα.δηλαδή θα σκάσω τώρα 370 και του χρόνου τέτοια εποχή θα μείνω χωρίς ενημερώσεις?τι είναι τα λεφτά, στραγάλια?άντε και να είχες την δυνατότητα να παίξεις με καστομ να πω οκ δεν πειράζει, αλλά ούτε αυτό το έχεις.βάλε και την αξιοπιστία της lg μέσα και είσαι κομπλέ.θα μου πεις μα το κινητό είναι άριστο και δεν έβγαλε κάτι, ναι δεν διαφωνώ αλλά η lg έχασε την εμπιστοσύνη πάρα πολλών.

το 2ο είναι ότι δεν ήρθε ποτέ επίσημα στην ελλάδα.μεγάλο φάουλ.

σύμφωνα με τον ανταγωνισμό το v10 υστερεί, ειδικά σαν futureproof.

Δημοσ.

Στο 2ο μιλάς για την LG hellas και συμφωνώ. Όσο για την 6άρα την έχει πάρει. Όσο το να την ειχε εξ αρχής δεν νομίζω να είναι κακό.

Εγώ μιλάω πάντως καθαρά για τη συσκευή. Από κει και πέρα η lg είναι άλλο θέμα.

Και βασικά έγραψα στο νήμα γιατί το παλικάρι σκεφτόταν το v10 το οποίο είναι από τα καλύτερα κινητά της κατηγορίας του πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...