TagaRamer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί μετά από 3 χρονάκια που μου έβγαλε το s4 τελικά το πάτησε αυτοκίνητο οπότε θέλω να πάρω μια και καινούργια συσκευή που θα μου βγάλει και αυτή αλλά 3 χρονάκια. Ταβάνι έχω τα 400 ευρώ αλλά θα προτιμούσα αν δεν τα αξίζει να μην περάσουμε τα 370-380.Έψαχνα για μεταχειρισμένα s7 αλλά χωρίς κάποια τύχει... Τέλος πάντων στα υπόψη μου είχα το lg g5 αλλά με χαλάει πολύ η κατασκευή του και το design του.Είδα και το lg 10v αλλά είναι συσκευή που κοντεύει να κλείσει χρόνο. Για να μην τα πολυλογώ θέλω μια κάμερα κοντά στην κάμερα του s7. Δίνω πολύ βάση στην οθόνη την οποία την θέλω 5άρα με έντονα χρώματα και δυνατή φωτεινοτητα.Αυτά Συγγνώμη για το μεγάλο post. 5 και πάνω εννοώ για την οθόνη*
technology_guy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Απο αυτα που θες η μονη συσκευη που μπορω να σκεφτω ειναι το g5.
papp0us Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Oneplus 3? Καλή καμερουλα, amoled οθόνη εξίσου καλή, beast στις επιδόσεις. Ακριβώς 4 κατοσταρικα 2
technology_guy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Oneplus 3? Καλή καμερουλα, amoled οθόνη εξίσου καλή, beast στις επιδόσεις. Ακριβώς 4 κατοσταρικα Αυτο. Καλυτερο απο το g5, αλλα οχι σε ολους τους τομεις.
shooterg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 One plus 3 και απο εμενα !! Ωραιοειναι και το p9
TagaRamer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Πραγματικά μου λύσατε τα χέρια το one plus 3 είναι η τέλεια επιλογή... το p9 έχει όσα πράγματα δεν θέλω σε ένα smartphone on screen buttons..το power button από πίσω πίσω οπότε κατέληξα στο oneplus 3 απλά από που μπορώ να το προμηθευτώ?Στο skroytz δεν υπάρχει ακόμα. skroutz*
leo066 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 https://oneplus.net/gr/oneplus-3 αν και δεν ξέρω αν μπορείς να το αγοράσεις τώρα αφού σταματάνε τις πωλήσεις για ενα μήνα Πραγματικά μου λύσατε τα χέρια το one plus 3 είναι η τέλεια επιλογή... το p9 έχει όσα πράγματα δεν θέλω σε ένα smartphone on screen buttons..το power button από πίσω πίσω οπότε κατέληξα στο oneplus 3 απλά από που μπορώ να το προμηθευτώ?Στο skroytz δεν υπάρχει ακόμα.skroutz*
2.1Ohm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 1+3 Ναι αλλα μεχρι τελος του μηνος οχι διαθεσημοτητα!Οποτε αμα βιαζεσαι πας σε lg g5 !τελειες καμερες παρα παρα παρα πολυ καλη οθονη και επιδωσεις! Το μονο "ελατωμα" ειναι η εμφανιση και μερικοι λενε οτι το κουμπι που αλλαζεις μπαταριες χαλαρωνει λιγο με τον καιρο! Αμα δν το ανοιγοκλεινεις καθε μερα εισαι καλυμενος αμα ομως εχεις σκοπο να το χρησιμοποιεις κλτρα κοιταξε αλλου!
mgee Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αμα δεν βιαζεσαι περιμενε μεχρι 12 σεπτεμβρη και παρήγγειλε το one plus 3.
TagaRamer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ευαριστώ πολυ για το response σας κατέληξα στο oneplus 3...το μόνο που με χαλάει είναι οτι για να έχω ένα χρόνο εγγύηση θα πρέπει να ανεβώ στα 425 πράγμα που δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω.. Θα περιμένω απλά για να το ξεκαθαρισουμε το oneplus 3 εχει καλύτερη κάμερα-οθόνη απο το g5?
AlienTechGR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Έχεις 2 χρόνια, Ευρωπαϊκή εγγύηση με το OnePlus 3 χωρίς να πληρώσεις κάτι παραπάνω. Όσο αναφορά το θέμα οθόνη-κάμερα, σε αυτά τα δύο υπερτερεί το G5.
george200-13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Έχεις 2 χρόνια, Ευρωπαϊκή εγγύηση με το OnePlus 3 χωρίς να πληρώσεις κάτι παραπάνω. Όσο αναφορά το θέμα οθόνη-κάμερα, σε αυτά τα δύο υπερτερεί το G5. Οθονη μπορει, αλλα σε καμερα σε καμια μα καμια περιπτωση 1
2.1Ohm Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 to G5 δν υπερτερει σε καμερα??Πλακα κανουμε?? Την κλτρη καμερα για φετος εχει σε πολλα τεστ αυτο ειπαν και αντε αμα δν ειναι η κλτρη σιγουρα κοντραρετε στα ισια με s7!Σε ολα ειναι κλτρο το g5 εκτος απο software αλλα η lg εχει χασει αρκετα την αξιοπιστια τις με το προηγουμενο μοντελο τις για αυτο και την αποφευγουν οι ποιο πολλοι!Εγω παντως θα πηγαινε 10000000% σε g5 το κινητο τα εχει ολα τελεια και η τιμη του ειναι ακρος δελεαστικη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα