steliosbal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδία.Μόλις σήμερα έβαλα ιντερνετ forthnet 24mbps.Παρατηρώ όμως αρκετά μεγάλο ping.Έτρεξα και speedtest και τα αποτελέσματα ήταν Ping : 28ms, Dpwnload speed :12.74mbps , Upload speed : 0.83mbps.Συγκεκριμένα στο lol έχω 80-100 ping.To router που μου έδωσαν είναι το ZTE ZHXN H108N V2.5.Περιοχή που μένω ειναι Πειραιάς.Παρακάτω παραθέτω κάποιες φωτογραφίες που ίσως βοηθήσουν.
Klausx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Με Ethernet η Wireless είσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο;Εαν κάνεις την γραμμή σου από interleave σε Fast path (Τηλεφωνώντας στην Forthnet) θα πέσει ελάχιστα το ping.Αν δεν έχεις κάποιο Lag/ αποσυνδέσεις όπως είσαι τώρα δεν αξίζει να ασχοληθείς.
steliosbal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Με wireless είμαι.Μου έχει κάνει 2 φορές disconnect και επίσης το λαμπάκι του ίντερνετ αναβοσβήνει που σημαίνει οτί το δίκτυο έχει κίνηση.
Klausx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γενικά gaming και wireless δεν πάνε μαζί.Δοκίμασε ένα speedtest me ethernet.Πότε ακριβώς αναβοσβήνει το λαμπάκι που λες;
steliosbal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Τα ίδια αποτελέσματα και με ethernet.Συνεχώς αναβοσβήνει.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 a.να εισαι με καλωδιο. β.ζητα fast path.γ.πετα το zte. αν εχεις αποσυνδεσεις το fast path τα κανει χειροτερα οποτε ισως χρειαστει να σου ριξουν λιγο την ταχυτητα με καποιο profile για να εισαι πιο stable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα