Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και παλι!! Λοιπον εχω το παραπανω λαπτοπακι και ειμαι φουλ ευχαριστημενος αφου για αρκετα χρονια κιολας υπηρξε το μοναδικο μου pc! λεω να του βαλω μονο πανω εναν ssd αλλα εχω την εξης απορια, δεν ξερω αν το ξερετε ολοι αλλα τα vaio οπως και πολλα λαπτοπ δεν ερχονταν με cd windows κτλ αλλα με particion... λοιπον τα vaio εχουν το κουμπι assist που το πατας και κανει κατι σαν επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τα εχει ολα μεσα drivers windows etc... λοιπον επειδη δεν θελω να χασω τα windows που ειναι αυθεντικα ξερει κανεις πως μπορω οταν παρω τον ssd να μεταφερω αυτο το παρτισιον στον καινουργιο σκληρο συν οτι θελω να λειτουργει με το κουμπι παλι; σκεφτηκα να παρω την sony και να τους στειλω τον ssd να μου τον φτιαξουν εκεινοι αλλα μηπως ξερεις κανεις και το γλυτωσω; ευχαριστω!!

επισης να πω οτι για ssd σκεφτομαι στο λαπτοπ τον crucial mx200 500gb 2,5 στο σταθερο πλεον εχω τον εβο και πεταει εχετε να αντιπροτινεται κανεναν;

Δημοσ.

Σε λειτουργίκο περιβάλλον windows πατάς το κουμπί assist ,πηγαίνεις στη σχετική κατηγορία δημιουργίας μέσων αποκατάσταση dvd-usb(16gb) ,οταν ολοκληρωθεί και αν ολοκληρωθεί απενεργοποιείς το συστημα.

Αφαιρείς το μηχανικό δίσκο με προσοχή και τον αντικαθιστάς με τον ssd ,εκκινείς απο τα μέσα αποκατάστασης που δημιούργησες και ξεκινάς τη διαδικασία recovery που θα επαναφέρει το συστημα σε εργοστασιακή κατάσταση με το recovery partion (assist).

Σε πολλούς καινούργιους ssd υπάρχουν ασυμβατότητες οσον αφορά το assist,δεν έχω λίστα με συμβατά,ξέρουν στο megaservice στη λυκόβρυση ή ακόμα και αν δεν ξέρουν μπορούν να μάθουν με δοκιμές.Προφανώς θα σου κοστίσει τα διπλάσια μπορεί και παραπάνω αλλά θα χεις εγγύηση καλής λειτουργίας.

Αν δε μπείς στο κόπο να μιλησεις με εξουσιοδοτημένο σερβις μπές στο κόπο να κάνεις τα παραπάνω και οτι βγεί.

Τέλος ο δισκος που θα πάρεις φρόντισε να μη ζητάει περισσότερα mA απο τον μηχανικό που έχεις και οπώς δήποτε να γίνει συντήρηση στο σύστημα ψύξης (ειδικά αν δεν έχει γίνει ποτέ ξανά και ειδικότερα στο μοντέλο σου) γιατι με τον ssd θα έχεις περισσότερη πίεση στο cpu οπότε και πιθανόν υπερθερμανση  :-)

Καλή συνέχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...