Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί το λέτε αυτό για τα umi?

Έχει πολύ κακό προηγούμενο η εταιρεία και έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Παρουσίασε απανωτές πολλές προβληματικές συσκευές, οπότε δύσκολα να την εμπιστευτεί κάποιος που παρακολουθεί το ιστορικό της.

Βέβαια για κανά κινητάκι του 50ευρου ίσως και να ρίσκαρε κάποιος.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι με τον φίλο τώρα και μου λέει οτι παραπάνω από ένα είχε πρόβλημα.

Τα πρώτα rome που πήρε ειχαν πρόβλημα, στα 2 πρώτα μαύρισε η οθόνη και στο τρίτο είχε πρόβλημα ο ήχος και του το αντικατέστησαν.

Πήρε όντως πολλά και δεν είχε πρόβλημα μετά, αλλά ναι η πρώτη φουρνιά είχε πρόβλημα.

Στο power εκτος απο το malware ειχε θέμα με τις ειδοποιήσεις.

Το Xiaomi που ρωτάει ο φίλος με την 800 βγήκε για άλλη χώρα και το προσπαθούν στο xda...

Εκει θα το βρεις.

• Like 1
Δημοσ.

umi και gearbest

ο τέλειος συνδυασμός μου βγήκε φραπές απ την μύτη  :cry:

Ποιο xiaomi ειναι φιλε? Δεν το πηρε το ματι. Βοηθα :-)

δεν υπάρχει xiaomi με 800άρα 

• Like 1
Δημοσ.

umi και gearbest

ο τέλειος συνδυασμός μου βγήκε φραπές απ την μύτη :cry:

Ή ταιβανεζικη έκδοση του redmi note 3 έχει την 800αρα http://en.miui.com/thread-294478-1-1.html .

Με πατέντα μπορείς να την ξεκλειδωσεις και στο xiaomi mi note.

Δεν είναι ότι δεν υποστηρίζει ή κεραία αυτές τις μπάντες, απλά είναι κλειδωμένες.

• Like 1
Δημοσ.

άλλος ενας γνώστης με το πλεονέκτημα ότι διαβάζει και τον φραπέ εκτός απο τον Ελληνικό.

Το λέμε σε πολλά post πίσω οτι υπάρχει σχετική συζήτηση στο xda και βγάνει και λέει την μπούρδα του .

• Like 4
Δημοσ.

Ή ταιβανεζικη έκδοση του redmi note 3 έχει την 800αρα http://en.miui.com/thread-294478-1-1.html .

Με πατέντα μπορείς να την ξεκλειδωσεις και στο xiaomi mi note.

Δεν είναι ότι δεν υποστηρίζει ή κεραία αυτές τις μπάντες, απλά είναι κλειδωμένες.

άλλο ξεκλειδώνω και κάνω πατέντες και άλλο να την έχει out of the box

Δημοσ.

άλλο ξεκλειδώνω και κάνω πατέντες και άλλο να την έχει out of the box

Πάμε πάλι. To Redmi Note 3 για την Taiwan έχει ξεκλειδωμένη την 800άρα out of the box. Εντάξει τώρα;

Δημοσ.

Δώστε ένα επίσημο λινκ κάτι όχι thread από φόρουμ με ξεκλειδωματα κτλ

Δε φτάνει που δεν παραδέχεσαι οτι δεν ξέρεις τα πάντα, δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις πάνω απο δυο γραμμές. Το πρώτο λινκ στο ποστ που σου έστειλα παραπάνω http://mobile.mi.com/tw/note3/#specs 

Θες πιο επίσημο; να πάω να πάρω συνέντευξη απο το Hugo Bara?

Στο έκανα και γραφική απεικόνιση, μήπως δεν κάνεις ούτε το απαραίτητο scroll

355a2f885bb740e2a1cf60e787472ada.png

• Like 5
Δημοσ.

Ειναι να γελάς με μερικους γκουρου εδω μέσα!

Περι κεραιας και 800αρας να προσθεσω ότι ολοι θα παιξουν σε αυτη την μπάντα αργά ή γρήγορα για να καλυψουν κενα στο δικτυο τους.. Η wind θα βάλει ΚΑΙ τις υπολοιπες μπαντες σε αστικά κεντρα οποτε το κυριο προβλημα θα ειναι σε επαρχεια. σε αστικά κεντρα παιζει κ σε αλλες μπαντες για 4G. Tελος να επισημανω ότι η 800αρα χρειαζεται για να εχετε καλο σημα 4G και εντος κτηριων.. σε διαφορετικη περιπτωση θα εχετε μεγαλη καταναλωση μπαταριας στην προσπαθεια του κινητου να βρει καλο σημα, και στις εναλλαγες μεταξυ 3G/4G..

Στα του κινητού, εγω με τόσα στραβα που εχω ακουσει για αυτη την εταιρεια, θα δυσκολευομουν πολυ να την εμπιστευτω σε κινητό και να εδινα πάνω απο 100 ευρώ.. Για αυτο συμβουλευω οσους το ψαχνουν, να διαβασουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πρωτα τα φορουμ για τυχον προβληματα, πριν προβουν σε αγορα.

τελικα την 800αρα την ξεκλειδωσαν με την ταιβανεζικη ρομ; δεν εχω διαβασει τις εξελιξεις

Δημοσ.

Πάντως στο Ρεθυμνο στην παραλία παίζει η Wind 4g κανονικα σε xiaomi mi4. Δεν ξέρω αν είναι απ 800αρα μπάντα ή άλλη. Και σε διάφορα άλλα σημεία του νομού, όπου περιστατικό ειχ G ή με το ζόρι E έβαλαν H+ σπάνια βλέπω 4g.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...