Teojesper Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Πιστεύω από τις καλύτερες κινήσεις για αγορά κινητού. Εγώ το τσίμπησα. Gearbest Skroutz Insomnia Review Overview απο την Umi
simoszol Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Umi ούτε τζάμπα δεν έπαιρνα... Έχει καεί κοσμακης με αυτή την εταιρεία 7
Sotosgl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μου είπε και εμενα το Gearbest να το προωθήσω και τους γείωσα κανονικά γιατί εχω ζήσει από πρώτο χέρι τι σκατοκινητα είναι. Σε αυτά τα λεφτά ούτε για πλάκα όταν παίρνεις Redmi Note 3 Pro 3/32 με 3$ λιγότερα. Η 800αρα μπάντα είναι το μόνο θετικό για αυτούς με Wind. 4
papp0us Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μακάρι να κάνει το μεγάλο καμπακ ή umi και να φάει και xiaomi και apple, αλλά εγώ πειραματόζωο της , ξανά, δε γίνομαι. Πρώτα θα ακούσω/δω/διαβασω καλά ριβιους για 3 κινητά της καπάκια, και μετά το συζητάμε. Το umi london που έκανε ένα πενηνταρι το πήρα παντως να το δοκιμασω. Στη χειρότερη θα το κάνω mp3 player. 2
samsunglife Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Θα κλαψουνε μανούλες!!!(όχι από την τιμή, από την umi...)
kitrinopodilato Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εγω παντως το εχω 2 μήνες (πριν ειχα το Samsung s6) και μπορω να σας πω οτι ειναι άψογο και πολυ καλύτερο απο το s6 με το 1/3 των χρημάτων σε σχέση με το s6
lampisd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εναι οντως πολυ καλο σε χαρακτηριστικα αλλα προσοχη ειναι umi με οτι αυτο συνεπαγεται
homan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Παιδιά και εγω το εχω παρει μετα απο iPhone 6s αν και διάβαζα ολα αυτα για την umi αλλα εχω μείνει έκπληκτος απο την ποιότητα κατασκευής απο την ταχύτητα του απο την οθόνη του κλπ .Ειναι το καλύτερο τηλεφωνο που εχω και εχου περαςει Ολες η ναυαρχιδες που εχουν περάσει απο τα χέρια μου
drdedus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μου είπε και εμενα το Gearbest να το προωθήσω και τους γείωσα κανονικά γιατί εχω ζήσει από πρώτο χέρι τι σκατοκινητα είναι. Σε αυτά τα λεφτά ούτε για πλάκα όταν παίρνεις Redmi Note 3 Pro 3/32 με 3$ λιγότερα. Η 800αρα μπάντα είναι το μόνο θετικό για αυτούς με Wind. Εχεις μείνει πίσω εχουν ξεκινήσει και βάζουν και οι άλλοι 800.Εδω που κυκλοφορώ η voda έχει μόνο 800. Και εκεί που παω τα σκ στην άλλη άκρη του νομού και πάλι η voda έχει μόνο 800. Για την wind δεν το συζητάμε μόνο 800. Ένα umi που πέρασε απο εδώ είδα ότι είναι άψογο με πολύ μεγάλο αρνητικό οτι είχε malware στον launcher ακόμα και μετα το update σε 6.
Sotosgl Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο σε αυτο το θεμα. Το 801o post του dredus με την 800αρα που δεν ισχυουν παντου οσους χαρτες και ας παρουσιαζουν με 99% καλυψη ή οι συγκρισεις του Umi με ολες τις ναυαρχιδες και το S6. Δεν ντρεπεστε να τα λετε αυτα; Και εχω 800αρη κινητο με 0 καλυψη σε περιοχη του χαρτη με φουλ. 2
drdedus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι που χωρίς να ξέρεις μιλάς και παίρνεις άλλους στον λαιμό σου. Πρώτα από όλα να γνωρίζεις ότι αν περιμένεις να αναβαθμίσει τους χάρτες η voda θα εχει έρθει το 5g Αυτά που λέω τα έχω εξακριβώσει πολλές φορές ο ιδιος με mtk κινητΑ που μου δίνουν αυτή την δυνατότητα. Υπάρχει σχετική συζήτηση σε γειτονικό φορουμ. Voda Κεραραμεια Χανίων στον καινούργιο χώρο εκδηλώσεων που έκανε εγκαίνια πριν λίγες μερες. ΜΟΝΟ 800 ΑΠΟ Voda. Καλή χώνεψη. Επαρχία ανατολικού Σελίνου και εδώ απο Voda μόνο 800. Καλή χώνεψη. Να κάνω και μια πρόβλεψη? Επειδή πέρασε απο εδώ η victus (voda/wind) σε όλη την επαρχιακή Κρήτη έχει ενεργοποιηθεί η 800 με εξαιρέσεις όπου υπήρχε 4g από πριν. Η ενεργοποίηση του νότιου τμήματος των Χανίων εχει γίνει κάνα μήνα τώρα, του βόρειου μήνες. Διάβασε να μάθεις και μην λες μπούρδες και παίρνεις άλλους στον λαιμό σου. Ξύπνα Ελλάδα δεν είναι μόνο η καλύβα σου/μας. 1
karasardelis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εγώ το βλέπω πάντως 220 ευρώ... Αν ήταν προσφορά ήταν πολύ σύντομη... Όχι ότι θα το έπαιρνα... Ακόμα και στα 157 δεν ξαναπαιρνω UMI ούτε για δοκιμή. Στο εξής από Κινα μόνο Xiaomi, Meizu ή κανένα φτηνό Vernee για πιο οικονομικό (πήρα το Thor στα 99 για backup συσκευή και έβγαλε αλώβητο την κατασκήνωση της κόρης μου)
drdedus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γιατί το λέτε αυτό για τα umi? Εγώ ο μόνος λόγος που δεν θα έπαιρνα είναι το θέμα με το malware στο power αν δεν κάνω λάθος Ένα rome που είχα πριν λίγες μέρες ηταν άψογο και συγκεκριμένα αυτός που μου το έδωσε στενός φίλος έχει δώσει πάνω από 15 χωρίς να έχει αναφέρει τα προβλήματα που δεν συναντάς παντού. Ακόμα και για ένα θέμα με το ηχείο που συζητιέται σε ένα εμφανίστηκε. Απο όσα έφερνε (τα 4 του τα είχα παραγγείλει εγώ απο το banggood) μόνο το ένα γύρισε στην Κίνα (ίσως να είναι και αυτό με το ηχείο) αλλά θυμάμαι ότι πίστευε οτι κάποια μ@@@@@ έχει κάνει ο ιδιοκτήτης. Γιατί το λέτε όσοι το λέτε λοιπόν?
in2dark Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Πάντως είναι τραγικό οι κινηταρες της Xiaomi να μην έχουν την 800αρα Όσο και να το γκουγκλαρα δεν βρήκα πειστικη απάντηση γιατί δεν την βάζουν Και δεν είναι μόνο ή wind Και σε άλλες χώρες την χρησιμοποιούν την 800αρα. Γιατί δεν την βάζουν τη ρημαδα να μην ρισκαρουμε με umi/zoumi
drdedus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εμφανίστηκε το πρώτο Xiaomi πριν λίγο καιρό με 800. Περιμένω και εγω να δω μήπως έχει κάποια έκδοση απο τα καινούργια. Για την ώρα χαίρομαι! την "Εντός κτιρίων κάλυψη" που προσφέρει η 800 με άλλα κινητά με vodafone και wind.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα