Deadlift Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδια,κανω λιγο oc στον 6700κ και οταν τρεχω το real bench μετα απο λιγη ωρα μαυριζει η οθονη(μπαινει σε sleep mode) ,τρεμοπαιζει to logo της msi στη καρτα γραφικων και το συστημα συνεχιζει να τρεχει και μετα απο λιγο κανει επανεκκινηση. Δεν μου εμφανιζει blue screen,μονο μαυριζει η οθονη. Αυτο ειναι δειγμα Instability? Απλα μου κανει εντυπωση γιατι φαινεται σαν να κρασαρει η καρτα γραφικων και οχι ο επεξργαστης.
hackerW32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 μήπως εχεις απο το power option ανοιχτο το να μπαινει σε sleep mode μετα απο καποια λεπτα; αν οχι τοτε ναι, κατι παιζει με την σταθερότητα του επεξεργαστή. μην σου φενεται περιεργο, τα δεδομενα που επεξεργάζεται η gpu απο την cpu τα παιρνει. πες μας μοντελο μητρικης και τι αλλαγες εχεις κανει, για να σε βοηθήσει καποιος που εχει εμπιρια με oc σε παρομιο cpu.
Deadlift Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 οχι δεν εχν ανοιχτο τετοιο option. gpu: msi gtx 960 m/b: msi z170a gaming pro carbon cpu: i7 6700k Προς το παρον εχω τον επεξεργαστη στα 4.5Ghz με 1.3 voltage.Αν κανει το ιδιο θα ανεβασω παλι και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα