Deadlift Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδια,κανω λιγο oc στον 6700κ και οταν τρεχω το real bench μετα απο λιγη ωρα μαυριζει η οθονη(μπαινει σε sleep mode) ,τρεμοπαιζει to logo της msi στη καρτα γραφικων και το συστημα συνεχιζει να τρεχει και μετα απο λιγο κανει επανεκκινηση. Δεν μου εμφανιζει blue screen,μονο μαυριζει η οθονη. Αυτο ειναι δειγμα Instability? Απλα μου κανει εντυπωση γιατι φαινεται σαν να κρασαρει η καρτα γραφικων και οχι ο επεξργαστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 μήπως εχεις απο το power option ανοιχτο το να μπαινει σε sleep mode μετα απο καποια λεπτα; αν οχι τοτε ναι, κατι παιζει με την σταθερότητα του επεξεργαστή. μην σου φενεται περιεργο, τα δεδομενα που επεξεργάζεται η gpu απο την cpu τα παιρνει. πες μας μοντελο μητρικης και τι αλλαγες εχεις κανει, για να σε βοηθήσει καποιος που εχει εμπιρια με oc σε παρομιο cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deadlift Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 οχι δεν εχν ανοιχτο τετοιο option. gpu: msi gtx 960 m/b: msi z170a gaming pro carbon cpu: i7 6700k Προς το παρον εχω τον επεξεργαστη στα 4.5Ghz με 1.3 voltage.Αν κανει το ιδιο θα ανεβασω παλι και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα