cm11783 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σας, Έχω 3 κάμερες escam qf001. Από τότε που μου έδωσαν από τη cosmote νέο ρούτερ, το speedport entry 2i, όταν μπαίνω μέσω 3G στο app της κάμερας, XMeye, δε μπορώ να δω σε HD ανάλυση. Μου βγάζει μήνυμα "HD is not available on forwarding mode". Αν μπω από wifi βλέπω HD. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω;
Mesqal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μηπως εχεις βαλει ψηλα τα encode seetings στο HD και δεν φτανει το bandwidth? Επισης δοκιμασε να βαλεις static IPs στις καμερες.
cm11783 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μηπως εχεις βαλει ψηλα τα encode seetings στο HD και δεν φτανει το bandwidth? Επισης δοκιμασε να βαλεις static IPs στις καμερες. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι τα encode settings τα έχω χαμηλά. Υπάρχει κάνας οδηγός για να βάλω static?
Mesqal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Με ενα προγραματακι σαν το Advanced IP Scanner μπορεις να δεις το τρεχον ip που εχει παρει η καμερα. Μετα μεσω ΙΕ μπαινεις στο menu Device Cfg->network και το αλλαζεις εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα