Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.Από χθες έχω σοβαρό πρόβλημα αφού μετά την αναβάθμιση που έκανε ο υπολογιστής δεν μπορώ να συνδεθώ στο pc με τον ms account.Έκανα επαναφορά κωδικού 3 φορές αλλά τίποτα.Κατάφερα και μπήκα στο pc με τοπικό λογαριασμό αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Ζητάει κωδικό για τα πάντα.Τον κωδικό φυσικά που έχω δεν τον δέχεται.Και συν τοις άλλοις δεν έχω πρόσβαση στα εγγραφά μου και στους φακέλους μου.Ούτε τις φωτογραφίες μου δεν μπορώ να δω.Επιπλέον μου έκαν απενεργοποίηση το bitdefender αλλά ούτε και το windows defender κάνει update .Καμιά βοήθεια γιατί έχω πελαγώσει.

Υ.Γ. Αν πάω για clean install θα χαθούν τα πάντα(οι φωτογραφίες με ενδιαφέρουν).

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εφοσον εχεις προσβαση σε τοπικο λογαριασμο

μπορεις να αφαιρεσεις οτι κλειδωμενο λογαριασμο εχεις με αυτο 

http://www.boot-disk.com/password_changer.htm

..κυκλοφορουν και "ελευθερα" και ανακτηση αρχειων μπορεις να κανεις στη χειροτερη... active file recovery

με αυτα,

απο κει και περα και αλλοι αυτοι τις μερες γραφουν οτι εχουν προβληματα με το update αυτο

αν θελεις γραψε τι συστημα εχεις, γνωμη μου ειναι να αφαιρεσεις αυτη την ενημερωση για να μην στηνεις απο την αρχη το συστημα σου.. αλλιώς clean install

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...