Προς το περιεχόμενο

πως να βαλω χρώμα + βερνίκι σε προφυλακτήρα

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είχα ταμαξακι μου παρακαρισμένο διπλα σενα audi και το ζωο όπως βγήκε μου άφησε δώρο ενα σημειο 1x1.5cm οπου εχει φυγει τελειως το χρώμα (βρηκα το δωρο οταν γυρισα).  :mad:

εχω απο παλια ενα kit χρωμα + βερνικι της ford αλλα το θεμα ειναι οτι εχουνε πινελακι και αφηνει νερα που ειχα δοκιμασει παλιοτερα. ειδικα το χρώμα που ειναι αρκετα πηχτο. 

πως να δουλεψω τώρα ετσι ώστε να φαινονται τα νερα οσο το δυνατον λιγότερο?

σκεφτηκα να βαλω χρώμα σε σφουγγαρι η μπατονέτα και απλα να τακουμπαω πανω στο σημειο. το ιδιο και το βερνικι. μηπως ειναι καλυτερα με μαυρο σπρει?

να χρησιμοποιησω τιποτα "οδηγους" με σελοτειπ να γινει κατι πιο ομοιομορφο? 

ποσα χερια να το περασω?

ευχαριστω 

pic  :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η ζημιά έχει φτάσει μέχρι το αστάρι καλύτερα να μήν ασχοληθείς κάν με το touch up, γιατί η επιφάνεια που πρέπει να βαφτεί (αναλογικά) είναι μεγάλη.Το πιθανότερο είναι να το κάνεις χειρότερο απ ότι είναι και να στεναχορηθείς.

Με ~50 ευρώ κάνεις τοπική βαφή σε κάποιο απο τα γνωστά μαγαζιά-αλυσίδες, που ασχολούνται με μικροεπισκευές.

Δέν είναι ιδιαίτερα καθαρή η φωτογραφία,άλλα αν αυτό το άσπρο που βλέπουμε δέν είναι χρώμα που άφησε το Audi σε σένα,τότε είναι αστάρι.

Οπτικά πάντως,φαίνεται μεγαλύτερο απο 1x1.5cm.

Το kit με το βουρτσάκι προορίζεται πιο πολύ για ζημιές τύπου stone chips (απο πετραδάκια στην εθνική).

Δέν είναι μόνο οι γραμμές,θα πρέπει να πετύχεις το σωστό πάχος.Το συγκεκριμένο κομμάτι δέν θα έχει την ίδια γυαλάδα και τέλος δέν είναι σίγουρο πως το χρώμα δέν θα "σκάσει" μελλοντικά.

Δέν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις,απλά το αποτέλεσμα που βλέπω συνήθως μοιάζει με πασαλειμμένη μαρμελάδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...