helicoid Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μου αρέσει που στην λίστα με τα features πρώτα είναι τα games, μετά τα memes (wtf), ύστερα το moderation και τέλος το εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Αυτό νομίζω οτι μιλάει από μόνο του. Θα κάθεται το 4χρόνο να αποβλακώνεται όλη μέρα με memes και ο γονιός απο δίπλα να πίνει την καφεδάρα του ήσυχος επειδή το πιτσιρίκι δεν του πρήζει τα ούμπαλα. Και μην ξεχνάμε οτι άλλες ιδιότητες έχει ο εγκέφαλος ενός 4χρονου (σφουγγάρι, ενθουσιασμός, μιμιτισμός κτλ) και άλλες ενός ενήλικα (ωρίμανση, προσωπικά όρια, κριτική σκέψη -λέμε τώρα-). Αυτό μοιάζει σαν ένα είδος "νηπιαγωγείου" για να μυήσει τα πιτσιρίκια στους ρυθμούς των νέων/ενηλίκων. Θα πει κάποιος τώρα "ε καλύτερο δεν είναι ένα τέτοιο moderated περιβάλλον από το να είναι το πιτσιρίκι ανεξέλεγκτο στα facebooks κτλ;" Η απάντηση είναι ναι, αν δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Προσωπικά όμως πιστεύω οτι μέχρι μια ηλικία η επαφή των παιδιών με κινητά/gadgets/internet κτλ πρέπει να είναι λιγοστή έως ελάχιστη, με επίβλεψη γονέα πάντα. Ήμουν πριν λίγο καιρό στο μετρό, καθόμουν σε μια θέση, απέναντι μου μια 35άρα-40άρα να παίζει με ένα smartphone 7000 ίντσες. Έρχονται κάθονται δίπλα μου μαμά με γιο (γύρω στα 5-6). Αρχίζει ο μικρός να χαλβαδιάζει το κινητό της απέναντι, να την ρωτάει αν έχει καλή camera και πόσο μεγάλες φωτογραφίες βγάζει , να προσπαθεί να το πάρει από τα χέρια της και να στήνεται να τον τραβήξει pic. Μετά γκρίνιαζε στην μάνα του για το πότε θα έπαιρνε κι αυτός τέτοιο κινητό. Όλοι τριγύρω (με πρώτη την μάνα) χαζογελούσανε και το βρίσκανε χαριτωμένο, εμένα μου φάνηκε άκρως καταθλιπτικό και επικίνδυνο.
freegr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Kαλό είναι να ξέρουμε και τις πραγματικές ανάγκες γονιών και παιδιών..
Joe-4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Όλοι τριγύρω (με πρώτη την μάνα) χαζογελούσανε και το βρίσκανε χαριτωμένο, εμένα μου φάνηκε άκρως καταθλιπτικό και επικίνδυνο. Επειδή κοιτάς το ποτήρι μισοάδειο. Τα παιδιά εκτίθενται στην τεχνολογία και παράλληλα αποκτούν πρόσβαση σε απύθμενη γνώση. Είναι πιο έξυπνα σε σχέση με άλλες γενιές πως να το κάνουμε. Και μόνο με την ανούσια ενασχόλησή τους με τα ταμπλετς/κινητά, χρησιμοποιούν διαφορετικά μέρη του εγκεφάλου και με τη σειρά τους θα μπορέσουν να ξεκλειδώσουν γνώσεις που δεν έχουμε φανταστεί. Έχουμε την τύχη να έχουμε γεννηθεί σε μια κομβική εποχή. Βιώνουμε την επανάσταση της πληροφορικής και στο εξής όλες οι επιστήμες θα εξελίσσονται με γεωμετρική πρόοδο.
Undertaker25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Exεις δικιο ..... Ολες οι αλλες δεν ειναι .... Μια χαρα εταιρια ειναι ρε ,,το κομπλεξ και η ζηλεια για καθε πετυχημενη εταιρια εχει καταντησει αηδια εδω μεσα και γενικα στην κοινωνια ολοκληρη . Τώρα είδα την απάντησή σου... Όταν κάποιος είναι άσχετος και δεν έχει μυρωδιά απο κάποιο ζήτημα, καλό είναι να αποφεύγει να χαρακτηρίζει συνομιλητές του κομπλεξικούς και ζηλιάρηδες. Επειδή λοιπόν είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ, μάθε ότι η Disney έχει προσθέσει πολλάκις και ΣΚΟΠΙΜΑ ερωτικά ή σεξουαλικά σύμβολα μέσα στις παιδικές ταινίες της όπως πέη, οπίσθια και στήθη. Για να μην αναφερθώ στο πως χειραγωγεί 16χρονα κοριτσάκια και άλλα ανήλικα ταλέντα και τα μετατρέπει σε "γατούλες" της μουσικής βιομηχανίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα