Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμπτωματικα, χτες στη δουλεια, με πηραν απο WIND για να κανουν προσφορα πακετου.     εδω στη δουλεια, σημειωτεον, καναμε νεο συμβολαιο πριν 2 μηνες στην VODAFONE. 

αφου λοιπον παιρνει κατηφορο η κοπελια και λεει το ποιημα, της βαζω ενα φρενο και της λεω..... "κοπελια, εμεις καναμε συμβολαιο πριν 2 μηνες". 

και τι μου απανταει...?      

"αα ξερετε, μπορειτε να κανετε διακοπη του συμβολαιου, χωρις πεναλτυ..!!  αυτο  -ειπε- ισχυει απο μαρτη".....!!!! 

το αναφερω ως στοιχειο προς ερευνα....!!!

• Moderators
Δημοσ.

συμπτωματικα, χτες στη δουλεια, με πηραν απο WIND για να κανουν προσφορα πακετου. εδω στη δουλεια, σημειωτεον, καναμε νεο συμβολαιο πριν 2 μηνες στην VODAFONE.

αφου λοιπον παιρνει κατηφορο η κοπελια και λεει το ποιημα, της βαζω ενα φρενο και της λεω..... "κοπελια, εμεις καναμε συμβολαιο πριν 2 μηνες".

και τι μου απανταει...?

"αα ξερετε, μπορειτε να κανετε διακοπη του συμβολαιου, χωρις πεναλτυ..!! αυτο -ειπε- ισχυει απο μαρτη".....!!!!

Χαζομάρες είναι που τους βάζουν να λένε, μόνο και μόνο για να σε πάρουν πελάτη και μετά αντε βγάλε άκρη, εγώ όταν μου λένε αυτί το ποίημα τους ρωτάω ωραία δηλαδή αν κάνουμε συμβόλαιο 24 μήνες και αποφασίσω στους 2 να φύγω δεν θα έχω τέλος διακοπής/πρόωρης διακοπής συμβόλαιο, και αρχίζουν να τα μασανε συνήθως λένε ότι ισχύει για παλιά συμβόλαια και ότι άλλο μπορεί να τους κατέβει στο κεφάλι εκείνη την ώρα, αν δεν υπήρχε κάποια ποινή στην αποχώρηση πιο το νόημα για 12/18/24 μήνες συμβόλαιο? Θα υπογραφαμε κάτι αόριστου χρόνο και θα τελείωνε
Δημοσ.

συμπτωματικα, χτες στη δουλεια, με πηραν απο WIND για να κανουν προσφορα πακετου.     εδω στη δουλεια, σημειωτεον, καναμε νεο συμβολαιο πριν 2 μηνες στην VODAFONE. 

και τι μου απανταει...?      

"αα ξερετε, μπορειτε να κανετε διακοπη του συμβολαιου, χωρις πεναλτυ..!!  αυτο  -ειπε- ισχυει απο μαρτη".....!!!! 

Οφφτοπικ, αλλά για να καταλάβεις τί ΤΡΟΜΠΕΣ είναι.

Με παίρνουν τηλέφωνο μεσημέρι απο wind (θα καταλάβετε παρακάτω) και μου λένε οτι καλούν απο τη cyta (cyta εχω - μή ρωτήσετε που το ξέρουν, φαίνεται απο δώ) και ότι το πάγιο μου θα ανέβει κατα 25% λόγω τελών τηλεφωνίας. Πριν αρχίζω να ψιλιάζομαι το οτιδήποτε, της λέω τί λες καλή μου εχω πάγιο 26 και κάτι απο το 2009. Δε μας ενδιαφέρει μου λέει άν δεν θέλετε, να φύγετε απο την εταιρία μας και μου το κλείνει. Οκ λέω καλά ξηγέστε και καπάκι ξαναχτυπάει το τηλέφωνο...

Σας καλώ απο τη wind μου λέει, και μου κάνει προσφορά όσπου κάποια στιγμή μου πετάει "...ειδικά για πελάτες cyta...". Ώπα λέω, κάτι πάιζει και μόλις άρχισα να την στριμώχνω για το 25% που μου είπε η άλλη μου το έκλεισε κατάμουτρα. Φυσικά, μετά απο επικοινωνία με τη cyta, το 25% δεν ισχύει.

Δημοσ.

Ωραία υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για δούμε ποιος έχει δίκιο, ούτως η άλλος είναι εγκλωβισμένος από το συμβόλαιο όπως λέτε, οπότε δεν έχει τίποτα να χάσει αν κάνει την καταγγελία στην χειρότερη θα του απαντήσουν αρνητικός. 

Δημοσ.

Εμένα η Wind μου πήρε τη φορητότητα από τον ΟΤΕ γιατί λέει στα μέσα Ιουλίου όταν με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν προσφορά και μου άρεσε και δέχτηκα και έτσι όχι μόνο πήραν τη φορητότητα χωρίς να έχω κάνει υπογεγραμμένη αίτηση ούτε και συμβόλαιο τίποτε από όλα αυτά αλλά τελικά πήραν και τη γραμμή μου. Παίρνω τηλέφωνο στον ΟΤΕ τους λέω ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο?? ούτε οι ίδιοι δεν ήξεραν να μου πουν. Τελικά τους έκανα αίτηση στους ίδιους να γυρίσουν τη φορητότητα πίσω κι έχω τρελαθεί γιατί ενω στον ΟΤΕ πρέπει να κάνω αίτηση στην Wind δεν έκανα τίποτα. Με παίρνουν σήμερα τηλέφωνο μου λένε έχει τέλος αποσύνδεσης 160 ευρώ. Τους λέω δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτε αφού δεν έχω κάνει συμβόλαιο με την Wind οπότε δεν με δεσμεύει τίποτα.Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να δώσω απάντηση έστω και καθυστερημένα να σας πω ότι μετά την καταγγελία που έκανα η Wind πίστωσε όλο το υπόλοιπο μαζί και τα τέλη αποσύνδεσης και δεν πλήρωσα τίποτε απολύτως. Ζήτησα να γυρίσω πίσω στον ΟΤΕ το αίτημα φυσικά έγινε δεκτό και παρόλο που έχει περάσει πολύς καιρός να σας πω ότι ο ΟΤΕ απλά τα σπάει με την υπευθυνότητα  και την συνέπεια που τον χαρακτηρίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...