thanasiskg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 γεια σας εχω ενα λαπτοπ Hp το οποιο αν ειναι σε αποσταση πανω απο 5μετρα απο το ρουτερ δεν βρισκει καν το σημα το λαπτοπ εχει windows 10 . φταει κατι στο λειτουργικο ??? η μπορει να εχει χαλασει η κεραια του ???
kostasbm Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 εγω θα δοκιμαζα σε αλλο ρουτερ αν εχει το ιδιο προβλημα......
thanasiskg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 δεν ειναι ευκολο να δοκιμασω σε αλλο ρουτερ αλλα το κινητο δουλευει μια χαρα παντως
kostasbm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 ζητα ενα παλιο ρουτερ απο καποιο φιλο να δοκιμασεις τι ρουτερ εχεις???
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Αν δεν ήταν έτσι εξ αρχής τότε factory default recovery και βλεπουμε.
nikos903 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Κάνε WiFi tethering με το κινητό και δες αν το βλέπει το λάπτοπ. Αν το βλέπει λογικά πρέπει να αλλάξεις κανάλια στην κάρτα σου ή στο ρούτερ. Αν δεν το βλέπεις τότε είτε έχεις κλειστό το WiFi, είτε καμιά κεραία βγήκε, είτε drivers πρέπει να ξαναπεράσεις, είτε η κάρτα δικτύου τα έπαιξε. Για αρχή κάνε αυτό με το κινητό και βλέπουμε.
thanasiskg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 εκανα αυτο με το κινητο και στην ιδια αποσταση παλι δεν το βλεπει . οταν ειμαι κοντα στο ρουτερ εχω σημα οταν παω ελαχιστα μακρια δεν εχω
nikos903 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Άνοιξε απο κάτω το καπάκι του λάπτοπ που έχει την κάρτα δικτύου με τις κεραίες και δες μην έφυγε καμια απο την θέση της.
thanasiskg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μηπως χασω την εγγυηση αν το ανοιξω??
nikos903 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ποιο λάπτοπ ακριβώς είναι; Το γράφει απο κάτω σε ένα αυτοκόλλητο. Απο την άλλη αφού έχει εγγύηση μπορείς να το πας εκεί να στο δούνε.
soteras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αναφέρεις ότι και με το κινητό όταν πας ελάχιστα μακριά από το ρουτερ δεν το βρίσκει άρα το ρουτεράκι αφου είναι και ΖΤΕ το σουτάρεις.Άλλα δύκτια βρίσκεις στη γειτονιά γενικά?\
nikos903 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Απο οτι κατάλαβα έβαλε WiFi tethering με το κινητό και δεν έβλεπε ο υπολογιστής το κινητό. Το κινητό βλέπει το ρούτερ κανονικά λέει παραπάνω. Τώρα αν μιλάμε για το 108 το ΖΤΕ ναι δεν είναι και οτι καλύτερο (το αντίθετο μπορεί ) αλλά εφόσον με το κινητό βλέπει το ρούτερ κανονικά δεν πρέπει να έχει αυτό το θέμα.
thanasiskg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 sotera με το κινητο μου το βλεπω το wifi κανονικα και σε μακρινη αποσταση με το λαπτοπ δεν το βλεπω . και οταν εκανα WiFi tethering με το κινητο παλι το λαπτοπ οταν πηγαινα λιγο μακρια δεν το εβλεπε. το λαπτοπ ειναι ενα hp που δεν μπορω να βρω το μοντελο του πριν εναμιση χρονο το πηρα , αλλα επειδη ειμαι στην επαρχια δεν ειναι ευκολο να το παω στα Public και ουτε να το ανοιξω θελω :P ισως δοκιμασω καποιο wifi adaptor , αυτο http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_152926.html ειναι καλο ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα