Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα λαπτοπ Hp το οποιο αν ειναι σε αποσταση πανω απο 5μετρα απο το ρουτερ δεν βρισκει καν το σημα το λαπτοπ εχει windows 10 . φταει κατι στο λειτουργικο ??? η μπορει να εχει χαλασει η κεραια του ???

Δημοσ.

Αν δεν ήταν έτσι εξ αρχής τότε factory default recovery και βλεπουμε.

Δημοσ.

Κάνε WiFi tethering με το κινητό και δες αν το βλέπει το λάπτοπ.

Αν το βλέπει λογικά πρέπει να αλλάξεις κανάλια στην κάρτα σου ή στο ρούτερ.

Αν δεν το βλέπεις τότε είτε έχεις κλειστό το WiFi, είτε καμιά κεραία βγήκε, είτε drivers πρέπει να ξαναπεράσεις, είτε η κάρτα δικτύου τα έπαιξε.

Για αρχή κάνε αυτό με το κινητό και βλέπουμε.

Δημοσ.

εκανα αυτο με το κινητο και στην ιδια αποσταση παλι δεν το βλεπει . οταν ειμαι κοντα στο ρουτερ εχω σημα οταν παω ελαχιστα μακρια δεν εχω 

Δημοσ.

Άνοιξε απο κάτω το καπάκι του λάπτοπ που έχει την κάρτα δικτύου με τις κεραίες και δες μην έφυγε καμια απο την θέση της.

Δημοσ.

Ποιο λάπτοπ ακριβώς είναι; Το γράφει απο κάτω σε ένα αυτοκόλλητο.

Απο την άλλη αφού έχει εγγύηση μπορείς να το πας εκεί να στο δούνε.

Δημοσ.

Αναφέρεις ότι και με το κινητό όταν πας ελάχιστα μακριά από το ρουτερ δεν το βρίσκει άρα το ρουτεράκι αφου είναι και ΖΤΕ το σουτάρεις.Άλλα δύκτια βρίσκεις στη γειτονιά γενικά?\

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα έβαλε WiFi tethering με το κινητό και δεν έβλεπε ο υπολογιστής το κινητό. 

Το κινητό βλέπει το ρούτερ κανονικά λέει παραπάνω.

Τώρα αν μιλάμε για το 108 το ΖΤΕ ναι δεν είναι και οτι καλύτερο (το αντίθετο μπορεί :P) αλλά εφόσον με το κινητό βλέπει το ρούτερ κανονικά δεν πρέπει να έχει αυτό το θέμα.

Δημοσ.

sotera με το κινητο μου το βλεπω το wifi κανονικα και σε μακρινη αποσταση με το λαπτοπ δεν το βλεπω . και οταν εκανα  WiFi tethering με το κινητο παλι το λαπτοπ οταν πηγαινα λιγο μακρια δεν το εβλεπε. το λαπτοπ ειναι ενα hp  που δεν μπορω να βρω το μοντελο του πριν εναμιση χρονο το πηρα , αλλα επειδη ειμαι στην επαρχια δεν ειναι ευκολο να το παω στα Public και ουτε να το ανοιξω θελω :P :P ισως δοκιμασω καποιο wifi adaptor , αυτο http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_152926.html ειναι καλο ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...