Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Με αρκετες προσπαθειες ανεβηκα στα 4.2 με το ρευμα που βλεπετε(Τάση βλέπουμε,τάση σε Volt/Ρεύμα σε Ampere) και τις θερμοκρασιες που βλεπετε. Ετρεξα prime 95 το blend test για ενα διωρο και λιγο το small ffts και φαινεται σταθερος. Λεω να το αφησω ετσι.. εγώ θα το άφηνα παραπάνω απο 2 ώρες πάντως και θα δοκίμαζα και παραπάνω τεστ. εγώ έβαλα μια τάση (1.36)και άρχιζα να πάιζω με τη συχνότητα. απο 4 πηγα στα 4.2 και μετά στα 4.3 ίσως να βγάζει και παραπάνω συχνότητα ο επεξεργαστής με αυτη την τάση,δεν το έχω δοκιμάσει. Το μόνο που ξέρω είναι 100% rock solid στον συνδυασμό τάσης-συχνότητας μια και έχει γίνει σχεδόν 24ωρο τεστ. 1
cabdik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Με αρκετες προσπαθειες ανεβηκα στα 4.2 με το ρευμα που βλεπετε και τις θερμοκρασιες που βλεπετε. Ετρεξα prime 95 το blend test για ενα διωρο και λιγο το small ffts και φαινεται σταθερος. Λεω να το αφησω ετσι.. σπυρο παιδευεσαι τσαμπα/....!!! βαλε το AMD Overdrive και κοιτα τι Margin (περιθωριο βαθμων) εχει ο επεξεργαστης σου...!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα