Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω τον fx 6300 με ψυκτρα cm hyper 212 evo περασα καθαρη παστα χθες αλλα αυτη που εδιναν μαζι με την 212. Σε full load εχω αυτες τις θερμοκρασιες. Στο δωματιο εχει 32-33 βαθμους περιπου ειναι φυσιλογικες η να κοιταξω για ψυκτρα? Ο επεξεργαστης ειναι σε στοκ ταχυτητας δεν ειναι overcloccked

post-325831-0-02661600-1470410538_thumb.png

Δημοσ.

Είναι ψιλές για στοκ συχνότητα. Δίνει πολύ ρεύμα μάλλον επειδή το έχεις στο auto ή το ξέχασες από τότε που τον είχες oc και άλλαξες μόνο την συχνότητα και όχι το ρεύμα. 1.45 vcore είναι πάρα πολύ. Δοκίμασε να το μειώσεις χειροκίνητα.

Δημοσ.

Σπύρο με 990xa ud3, fx 6300 4.4 με 1.451v και 54 βαθμούς μαξ σε full load είσαι άρχοντας από θερμοκρασίες.

αν δεις την εικόνα άλλα λέει δυστυχώς

Καλησπερα παιδια εχω τον fx 6300 με ψυκτρα cm hyper 212 evo περασα καθαρη παστα χθες αλλα αυτη που εδιναν μαζι με την 212. Σε full load εχω αυτες τις θερμοκρασιες. Στο δωματιο εχει 32-33 βαθμους περιπου ειναι φυσιλογικες η να κοιταξω για ψυκτρα? Ο επεξεργαστης ειναι σε στοκ ταχυτητας δεν ειναι overcloccked

θερμοκρασίες σε amd βλέπουμε μόνο με amd overdrive.

• Like 2
Δημοσ.

Χρηστάρα δεν είχα δει ότι ο 6300 ήταν στοκ με ανοιχτό turbo. Το turbo δίνει 1.45v για τα 4.1, εξωφρενικά πολύ ρεύμα. Κλείσε το turbo και το apm, αν έχεις rev 3.0 990xa ud3 κλείνοντας το turbo κλείνει το apm, μόλις κλείσεις turbo ενεργοποίησε το hpc και έπειτα δοκίμασε Σπύρο ένα oc στα 4.2 με 1.3v για αρχή και είμαι σίγουρος πως θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες. Αν δεν είσαι σταθερός ανέβασε το βολτάζ στο 1.35 και τρέξε intel burn test για 10 passes, αν τα περάσει είσαι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

1.452 πραγματικά οι GB πηδάνε τους cpu για το turbo λέμε...

καλά έκανα και το έκλεισα απο την πρώτη στιγμή.

Σπύρο κλείσε το turbo απ το bios και δες πάλι θερμοκρασίες.

• Like 1
Δημοσ.

Βελτίωσα το προηγούμενο μήνυμά μου, πιστεύω είναι καλύτερα τώρα. Εμένα η δικιά μου gigafail δίνει 1.344 για τα 4.2 και έχει και επιλογή για performance turbo, εκεί δίνει για τα 4.2 στον cpu μου 1.428v :o :o. Δίνει υπερβολικό ρεύμα στο turbo η giga στις amd μητρικές τις με αποτέλεσμα να ζεσταίνονται περισσότερο τα vrm, ουκ ολίγες περιπτώσεις 990xa ud3 rev 3.0 με throttling, που δεν μπορούσαν να κρατήσουν 6300 / 8320 / 8350 σε στοκ ρολόγια ακόμη και με hpc ανοιχτό.

Δημοσ.

Παιδια τωρα τ ειδα τα μηνυματα θα τα δοκιμασω να σας πω... Παντως σε 4.4 αποθηκευμενο προφιλ που ειχα εννοειτε με λιγοτερο ρευμα απο τη στοκ συχνοτητα ανεβαζε πολυ μεγαλες θερμοκρασιες

Δημοσ.

Με αρκετες προσπαθειες ανεβηκα στα 4.2 με το ρευμα που βλεπετε και τις θερμοκρασιες που βλεπετε. Ετρεξα prime 95 το blend test για ενα διωρο και λιγο το small ffts και φαινεται σταθερος. Λεω να το αφησω ετσι..

post-325831-0-79384100-1470727588_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...