Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ενος φίλου του έσπασε η οθόνη παντού σε ένα LG Spirit και του πήρα μια από το ebay να την αλλάξουμε, πήρα μόνο το γυαλί μιας που το touch δουλεύει μια χαρά οπότε δεν ήθελε όλη η οθόνη αλλαγή.

Τώρα στο θέμα μας είναι πως να το αλλάξω? πρέπει να λύσω όλο το κινητό η να βγάλω την σπασμένη και να μπει από πάνω η καινούργια? επίσης δεν θέλει κάποια κόλλα για να κολλήσει?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ενος φίλου του έσπασε η οθόνη παντού σε ένα LG Spirit και του πήρα μια από το ebay να την αλλάξουμε, πήρα μόνο το γυαλί μιας που το touch δουλεύει μια χαρά οπότε δεν ήθελε όλη η οθόνη αλλαγή.

Τώρα στο θέμα μας είναι πως να το αλλάξω? πρέπει να λύσω όλο το κινητό η να βγάλω την σπασμένη και να μπει από πάνω η καινούργια? επίσης δεν θέλει κάποια κόλλα για να κολλήσει?

Νομίζω πως δεν μπορείς για να ξεκολλήσει το τζάμι από την οθόνη χρειάζεται ένα μηχάνημα θερμότητας αλλιώς θα την σπάσεις την οθονη από πας να το ξεκολλήσεις μόνος σου.

Δημοσ.

Αυθαίρετα συμπεράσματα και ερωτήσεις που έπρεπε να γίνουν πριν τη παραγγελία :-)

Δημοσ.

Δυστυχώς το να αφαιρεθεί μόνο το τζάμι από τη συσκευή είναι πολύ δύσκολο. Πλέον σχεδόν όλες οι συσκευές έχουν "κολλημένο" το τζάμι με το touch panel, ή ακόμα και με το display panel.

Κοινώς, την πάτησες. :(

Δοκίμασε να το βγάλεις με ένα πιστολάκι (θα βρεις αρκετά "how to" στο YouTube) βέβαια, δε χάνεις τίποτα. Το πολύ - πολύ να αναγκαστείς να αγοράσεις αυτό που έπρεπε να αγοράσεις από την αρχή.

Δημοσ.

Βάλε ζιλοτειπ που να καλύβει όλη την οθόνη ξεβυδωσε το κινητό βγάλε την κάμερα την μπροστά. Ζεστανε την οθόνη και μετά σπρωξε από την κάμερα την οθόνη με κάτι. Πάρε φαλτσετα και σιγά σιγά από εκεί που το σηκωσες καντο περιμετρικά.

Είναι αρκετά πολύ εύκολο το έχω κάνει σε 6 ίσως κινητά. Πρέπει να το ζεστανειςπολύ όμως...μην το φοβασαο

Δημοσ.

ευχαριστώ για της απαντήσεις παιδιά. 

θα δοκιμάσω δε χάνω τίποτα πιστεύω, 8€ κόστισε το γυαλί.

μου λείπει η κόλλα όντως, ξέρει κανείς τι κόλλα θέλει ακριβός και που θα την βρω(αθηνα)?

Δημοσ.

Ο τύπος στο video χρησιμοποιεί "ultraviolet activated optically clear adhesive".

Δεν ξέρω που μπορείς να την προμηθευτείς Ελλάδα.

Τσέκαρε το video που σου παρέθεσα πάντως.. Το αποτέλεσμα στο τέλος δεν είναι και το καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...