Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με το λάπτοπ μου.

Είναι καινούριο και του πέρασα τα Windows 7.

Κλασσικά το ανοίγω και περνάω σε στικάκι το Driver Booster, από τον σταθερό μου PC, ώστε να εγκαταστήσω τους drivers στο λάπτοπ μου.

Βάζω το στικάκι και δεν μου το αναγνωρίζει καν. Προφανώς δεν έχει τα drivers των USB.

Παράλληλα δεν έχω και πρόσβαση στο ίντερνετ απο το λάπτοπ, διότι δεν έχει τα drivers του WiFi, ώστε να

το κατεβάσω κατευθείαν. 

Καμία προτεινόμενη λύση;

Δημοσ.

Πρωτη φορα ακουω να γινεται εγκατασταση εφταρια και να χρειαζεται να εγκαταστησεις το driver για το usb! Σιγουρα πηγαν ολα καλα; Μηπως να δοκιμαζες και με αλλο στικακι;

Μεσω ethernet δεν μπορεις να αποκτησεις προσβαση στο ιντερνετ;

Δημοσ.

Ολα καλα πηγαν με την εγκατασταση των Windows, δεν υπήρχε θεματάκι.

Δοκιμασα και με αλλο στικακι αλλα και παλι το ιδιο με κανει..

Το δοκιμασα και με ethernet και δεν μου το αναγνωριζει.

Δημοσ.

Λοιπόν δοκίμασε να βάλεις το stick στις ρύθμες τις 2.0 και όχι τις 3.0.Οι 2.0 οι απλές usb κατά 99% θα παίξουνε χωρίς θέματα.Επίσης μην κατεβάζεις προγράμματα που βρίσκουν ντριβερ κατεβάζουν τους πιο σκουπίδι μπες στη σελίδα του κατασκεαστη πχ τοσιμπα και κατέβασε βάση του μοντέλου τους σωστούς

Επίσης τη μοντελο λαπτοπ ειναι δεν λες και δεν θα μπορουμε να βοηθησουμε σωστα

• Like 1
Δημοσ.

Αμα ειναι εντελως καινουργιο λαπτοπ με τα πιο προσφατα chipset ναι υπαρχει πιθανότητα να μην δουλεύουν ουτε τα usb διοτι τα παλια πλεον 7αρια δεν εχουν προεγκατεστημενους τους καταλληλους οδηγούς

Δημοσ.

soteras 

Το δοκιμασα και αυτο, βαζοντας το στικακι στις 2.0, αλλα και παλι δεν μου το αναγνωριζει..

Το μοντελο του ειναι HP

Συγκεκριμενα HP 250 G4 i5-6200U/4GB/500GB

Δημοσ.

Επίσηςτο λαπτοπ είχε μέσα κάποιο λειτουργικό πριν και το άλλαξες με 7.Δώσε το μοντέλο του λάπτοπ για να έχουμε μια εικόνα

http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=7609954 εδώ είναι τα επίσημα άμα τα έχεις κάνει όλα σωστά τα 7 λέει τα δέχεται αν έχεις κανά cd κατέβασε τους usb και κάφτους στο cd και τα άλλα είναι εύκολα μετά

Δημοσ.

Ε μαλλον ετσι θα το κανω.

Επισης να σου πως το αγορασα χωρις λογισμικο μεσα.

Αλλα πρωτη φορα το παθαινω στα 7αρια να μην μου αναγνωριζει τις USB...

Τι παιζεται?

Ενταξει παιδια, τελικα εκαψα σε cd το driver του USB και επειτα τα αλλα ηρθαν απο μονα τους.

Ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...