Αλέξης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αρχειο mp4 με εξωτερικους υποτιτλους.Το ονομα το ιδιο ακριβως και στα δυο αρχεια. Το μηνυμα που βγαζει για τους υποτιτλους ειναι "Unable to parse subtitle error at line 1770 Τι σημαινει αυτο γνωριζει καποιος? Ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ο subtitle parser του player σου, προσπαθώντας να διαβάσει το αρχείο υποτίτλων, βρίσκει συντακτικό λάθος ή περίεργο/unexpected χαρακτήρα στη γραμμή 1770 και τρώει σκάλωμα. Δοκίμασε να ανοίξεις το αρχείο υποτίτλων με κάποιον subtitle editor και να το ξανασώσεις. Ένας καλός editor: http://www.nikse.dk/subtitleedit/ Ίσως και με έναν απλό text editor όπως το Notepad γίνεται η δουλειά, εάν μπορείς να αναγνωρίσεις το προβληματικό σημείο και να το διορθώσεις.
Αλέξης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, θα κοιταξω αυτα που μου υποδεικνιεις. Ομως δεν υπαρχει γραμμη 1770,η τελευαια εινα 444. Με το Notepand τι μπορω να κανω?.Το προσπαθησα αλλα......
parsifal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δεν υπάρχει μπούσουλας για να το διορθώσεις χειροκίνητα. Δοκίμασε με subtitle editor.
Αλέξης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Φιλε Parsifal eisai ΘΕΟΣ.Με το προγραμματακι που μου συνεστησες (Και που δεν το ηξερα),,η δουλεια εγινε. Ολα τωρα πανε ρολοι. Χιλια ευχαριστω Να εισαι παντα καλα.
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, θα κοιταξω αυτα που μου υποδεικνιεις. Ομως δεν υπαρχει γραμμη 1770,η τελευαια εινα 444. Με το Notepand τι μπορω να κανω?.Το προσπαθησα αλλα...... Η γραμμή 1770 είναι η πραγματική γραμμή του αρχείου και όχι ο αριθμός του διάλογου. Αν το ανοίξεις με κάποιον σωστό editor (π.χ. notepad2 ή notepad++) που αριθμεί τις γραμμές θα δεις ότι υπάρχει γραμμή 1770 (και μεγαλύτερη ίσως) Απλά fyi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα