Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

googlare για custom rom να δεις αν εχει βγει κατι.αν εχει βγει σιγουρα θα αναφερουν που και πως χωρις να σημαινει οτι ειναι ευκολο να περαστει αμα καποιος δεν ξερει.

που μπορω να την βρω?

Δημοσ.

Ηταν βιαστικη αγορα του πατερα μου, που οτι βλεπει στις διαφημισεις...ειναι και καλο.... ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

σε πολλα tablet οπως και στα κινητα σταματανε οι αναβαθμισεις καποια στιγμη ή δεν βγαινουν καν αναβαθμισεις.αμα κανει την δουλεια του δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με custom rom αμα βρεις κιολας.αλλωστε για την τιμη που εχει ουτε 50 ευρω δεν ειναι κακο.σιγουρα με την Custom μπορεις να γλυτωσεις ολα τα αχρηστα προγραμματα που υπαρχουν μεσα στο tablet αλλα δεν ειναι παντα ευκολο να περαστει αμα δεν ξερει καποιος.

επισης οτι δεν χρησιμοποιεις απο εφαρμογες μπορεις να τις κανεις disable ωστε να μην γινονται ουτε καν update.Οτι σβηνει απο την αλλη μπορεις να το σβησεις.

Δημοσ.

Αυτο με την απενεργοποιηση των εφαρμογων που δεν χρησιμοποιω, να την φερω στην εργοστασιακή του κατασταση το ξερω, και το έχω κάνει αλλά οτι και να κανεις το FIAT, δεν γινεται BMW  :) Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. 

Δημοσ.

Αυτο με την απενεργοποιηση των εφαρμογων που δεν χρησιμοποιω, να την φερω στην εργοστασιακή του κατασταση το ξερω, και το έχω κάνει αλλά οτι και να κανεις το FIAT, δεν γινεται BMW  :) Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. 

καλα ναι σιγουρο αυτο.απλα το βοηθαει λιγακι.και μετα το βοηθαει περισσοτερο αν υπαρχει καποια Custom rom.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά και εγώ παρόμοια φάση με τον φίλο τον Παντελή. Μου πήρε ο πατέρας μου της bitmore ένα tablet που τρέχει την 5. 1 έκδοση και θέλω να το κάνω Root. Έχω κοιτάξει στο Google μήπως βρω κανένα tutorial αλλά δε έχω βρει κάτι για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αν σας βοηθάει και ξέρει κανείς να μου πει το μοντέλο είναι το: TAB711QII

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτε root θα έλεγα γιατί από την στιγμή που δεν μπορείς να βρεις καν την επίσημη rom να του flasharis σε περίπτωση που γίνει κάτι  το αφήνεις έτσι 

Επεξ/σία από punkioraki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...