PantelisX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Γεια σας παιδια,εχω το ταμπλετ GTab 1011 BITMORE...και εχει 4.1, ξερει κανεις πως θα το κανω 4.2?
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 αν δεν εχει βγει τοτε δεν μπορεις να το κανεις εκτος αν βρεις Custom rom
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 googlare για custom rom να δεις αν εχει βγει κατι.αν εχει βγει σιγουρα θα αναφερουν που και πως χωρις να σημαινει οτι ειναι ευκολο να περαστει αμα καποιος δεν ξερει. που μπορω να την βρω?
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 λογικα για να περασεις αλλη rom που ειναι custom θα πρεπει να γινει Root Κτλ.
PantelisX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ηταν βιαστικη αγορα του πατερα μου, που οτι βλεπει στις διαφημισεις...ειναι και καλο.... ευχαριστω παιδια
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 σε πολλα tablet οπως και στα κινητα σταματανε οι αναβαθμισεις καποια στιγμη ή δεν βγαινουν καν αναβαθμισεις.αμα κανει την δουλεια του δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με custom rom αμα βρεις κιολας.αλλωστε για την τιμη που εχει ουτε 50 ευρω δεν ειναι κακο.σιγουρα με την Custom μπορεις να γλυτωσεις ολα τα αχρηστα προγραμματα που υπαρχουν μεσα στο tablet αλλα δεν ειναι παντα ευκολο να περαστει αμα δεν ξερει καποιος. επισης οτι δεν χρησιμοποιεις απο εφαρμογες μπορεις να τις κανεις disable ωστε να μην γινονται ουτε καν update.Οτι σβηνει απο την αλλη μπορεις να το σβησεις.
PantelisX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Αυτο με την απενεργοποιηση των εφαρμογων που δεν χρησιμοποιω, να την φερω στην εργοστασιακή του κατασταση το ξερω, και το έχω κάνει αλλά οτι και να κανεις το FIAT, δεν γινεται BMW Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αυτο με την απενεργοποιηση των εφαρμογων που δεν χρησιμοποιω, να την φερω στην εργοστασιακή του κατασταση το ξερω, και το έχω κάνει αλλά οτι και να κανεις το FIAT, δεν γινεται BMW Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. καλα ναι σιγουρο αυτο.απλα το βοηθαει λιγακι.και μετα το βοηθαει περισσοτερο αν υπαρχει καποια Custom rom.
RX-8 Lover_GR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά και εγώ παρόμοια φάση με τον φίλο τον Παντελή. Μου πήρε ο πατέρας μου της bitmore ένα tablet που τρέχει την 5. 1 έκδοση και θέλω να το κάνω Root. Έχω κοιτάξει στο Google μήπως βρω κανένα tutorial αλλά δε έχω βρει κάτι για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αν σας βοηθάει και ξέρει κανείς να μου πει το μοντέλο είναι το: TAB711QII
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 μην περιμενετε να βρειτε πολλα για τετοια tablet.με καποια εφαρμογη δεν μπορεις να το κανεις που κανει Root?
punkioraki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ούτε root θα έλεγα γιατί από την στιγμή που δεν μπορείς να βρεις καν την επίσημη rom να του flasharis σε περίπτωση που γίνει κάτι το αφήνεις έτσι Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2016 από punkioraki
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 root Θα ειχε νοημα αν ηθελε απλα να του βγαλει τιποτα αχρηστα απο μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα