Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Χαιρετώ άπαντες. Έχω windows 10. Χρησιμοποιώ Mozilla firefox στην τελευταία έκδοσή του, και αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Κάθε φορά που πάω να κατεβάσω το android studio (https://developer.android.com/studio/index.html) όταν φτάνω στο τέλος της λήψης, λέει "απομένουν λίγα δευτερόλεπτα", και έπειτα από κάμποση ώρα μου λέει ότι η λήψη απέτυχε. Όσες φορές και αν το κάνω, γίνεται το ίδιο. Με τον chrome το κατέβασε επιτυχώς. Οπότε μάλλον είναι θέμα firefox. Οπότε έκανα refresh/reset τον firefox. Πάλι τα ίδια. Τον απεγκατέστησα και τον ξαναεγκατέστησα, πάλι τα ίδια (κράτησε όμως όλες τις παλιές ρυθμίσεις, σελιδοδείκτες, κωδικούς και άλλα. Πως τον απεγκαθιστώ εντελώς, χωρίς να κρατήσει αυτές τις ρυθμίσεις Τι μπορώ να κάνω?
hackerW32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 εμενα το κατεβασε κανονικα ο μοζιλα μου καποιον ευκολο τροπο για να κανεις καθαρη εγκατασταση δεν ξερω, ο μονος τροπος που ξερω ειναι να κανεις unistall την εφαρμογη και μετα delete τους φακελους του mozilla απο το appdata πχ εμενα ειναι C:\Users\username\AppData\Roaming\Mozilla και C:\Users\username\AppData\Local\Mozilla
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ. Το έκανα. Τους βρήκα τους φακέλους που λες, μέσω "%APPDATA%\Mozilla" ώστε να διαγραφούν όλα τα προσωπικά μου στοιχεία (κωδικοί, σελιδοδείκτες κ.α.) και όντως έγινε. Όμως πάλι τα ίδια με το συγκεκριμένο μόνο αρχείο. Άρα δεν φταίει ο mozilla... Ευχαριστώ πάντως.
ss13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Διεγραψέ τον με αυτό , δοκίμασε να δεις εαν το εγκαθιστά το πρόγραμμα http://ccm.net/download/download-129-revo-uninstaller
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ούτε με το revo uninstaller έγινε κάτι. Τελικά ήταν πολύ απλή η λύση. Στο "Εργαλεία: Επιλογές: Ασφάλεια" ήταν επιλεγμένο το "Μπλοκάρισμα επικίνδυνου download". Το απεπίλεξα και τώρα το κατεβάζει το αρχείο. Έστειλα μήνυμα στην κοινότητα Mozilla ώστε να λάβουν υπόψη ότι θα ήταν πολύ βολικό να λέει κάθε φορά "Blocked" παρά "Failed" ώστε να κατατοπίζει τον χρήστη καλύτερα στο τι έγινε. Η διατύπωση πολλές φορές είναι μεγάλης σημασίας... Τέλος πάντων, όλα καλά! Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα