jojos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα.Αν και η ενοτητα ειναι Hardware Γενικα ανοιγω ένα ειδικό θέμα - πρόβλημα.Έκανα αλλαγή στο on-off button του nexus του αδερφού μου.Καθώς πήγα να κλείσω και πάλι την συσκευή διαπίστωσα ότι έχει χαθεί ένα μεταλλικό καπάκι από το mainboard.Στην παρακάτω φωτογραφία δειχνω την θέση που έμπαινε. Επίσης σε αυτήν την εικόνα φαίνεται πως ηταν με το καπάκι Υπάρχει γενικά κάποιος κίνδυνος να δουλέψει το κινητό χωρίς αυτό το κάλυμμα? Υ.Γ.Κάποιος μου ανέφερε να βάλω από επάνω μία ταινία αλουμινιου που κυκλοφορεί στο εμπόριο αλλα έψαξα από την 3Μ κάτι ειδικό και δεν φέρνει στην Ελλάδα. Έχω μία 3Μ απλή αλουμινίου που χρησιμοποιείται για επικόλληση σωλήνων αλουμινίου και χαλκού αλλα δεν νομίζω να κάνει για την δική μου περίπτωση.Ευχαριστώ
soteras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Επίσης η καλωδιοταινία της καμερας ειναι βγαλμενη μηπως το έβγαλες τίποτα ατσαλα και βγκε το εχει παει σε αλλο σερβισε πιο παλια τίποτα Φοβος δεν νομιζω οτι υπαρχει καθως καλυπτουν κυκλωματα νμζπου δεν κανει να ακουμπησουμε με το χερι για αποφυγει βλαβης οταν ειναι και η μπαταρ πανω 1
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Heat spreader https://www.google.gr/search?q=smartphone+heat+spreader&hl=el-GR&source=lnms&prmd=ivn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj1sIGVparOAhWbOsAKHemJAQ4Q_AUIBygB&biw=360&bih=615&dpr=3
jojos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Επίσης η καλωδιοταινία της καμερας ειναι βγαλμενη μηπως το έβγαλες τίποτα ατσαλα και βγκε το εχει παει σε αλλο σερβισε πιο παλια τίποτα Φοβος δεν νομιζω οτι υπαρχει καθως καλυπτουν κυκλωματα νμζπου δεν κανει να ακουμπησουμε με το χερι για αποφυγει βλαβης οταν ειναι και η μπαταρ πανω Οχι εγω το εβγαλα και καπου καθηκε δυστυχως ψαχνωντας στα μαγαζια για button μαλλον βαλε βγαλε την πλακετα απο το τσαντακι Heat spreader https://www.google.gr/search?q=smartphone+heat+spreader&hl=el-GR&source=lnms&prmd=ivn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj1sIGVparOAhWbOsAKHemJAQ4Q_AUIBygB&biw=360&bih=615&dpr=3 Καλή λυση και αυτή ,αλλα το θεμα ειναι αν αυτό το καπάκι είχε αυτή την λειτουργία να απλώνει ομοιόμορφα την θερμοκρασία ή κάποια σχέση με θωράκιση σηματων ηλεκτρομαγνητικων
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δεν ειναι λυση φιλε μου.... Ειναι η δουλεια που κανει αυτο το "καπακι"...... Heat spreader..... Μονο πανω απο επεξεργαστες ,emmc's κτλ θα το δεις...
jojos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δεν ειναι λυση φιλε μου.... Ειναι η δουλεια που κανει αυτο το "καπακι"...... Heat spreader..... Μονο πανω απο επεξεργαστες ,emmc's κτλ θα το δεις... Αυτό ήθελα να μαθω ποια ειναι η λειτουργία του.Αφού μου λες οτι είναι για απαγωγή θερμότητας θα χρησιμοποιήσω μια heat spreader ταινία.Έχεις κατι να μου προτείνεις να βρω από Ελλάδα?Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα