Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με Revolut/LeuPay/N26 με έδρα Αγγλία, Αμερική, Ιρλανδία ή Καναδά;

Tigran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες,

Θέλω να πληρώσω σε μια υπηρεσία και δέχεται μόνο κάρτες από UK, USA, Canada και Ireland. Δυστυχώς δεν δέχονται PayPal. Έχει κανένας υπόψην του κάποια λύση; Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παίδες,

Θέλω να πληρώσω σε μια υπηρεσία και δέχεται μόνο κάρτες από UK, USA, Canada και Ireland. Δυστυχώς δεν δέχονται PayPal. Έχει κανένας υπόψην του κάποια λύση; Ευχαριστώ!

Με revolut, απλά άλλαξε την διεύθυνση σε αγγλίας ή αμερικής. Επίσης μπορείς να αγοράσεις μια προπληρωμένη κάρτα αμερικής

Τώρα για us πρέπει να έχεις ssn, εάν έχεις ψάξε για simple card, moven, chime card

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με revolut, απλά άλλαξε την διεύθυνση σε αγγλίας ή αμερικής. Επίσης μπορείς να αγοράσεις μια προπληρωμένη κάρτα αμερικής

Τώρα για us πρέπει να έχεις ssn, εάν έχεις ψάξε για simple card, moven, chime card

Μου έκανε εντύπωση που δεν μου δέχτηκε την Revolut να σου πω την αλήθεια, γιατί έκανα και TOP UP σε λίρες για σιγουριά. Θα δοκιμάσω αυτό με τη διεύθυνση. Thanks!

Update: Κομπλέ! Thanks

Επεξ/σία από Tigran

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...

δεν μου επτρεπει το update στη διευθυνση η Revolut..καμια λυση ?

• 1 χρόνο αργότερα...

Επαναφερω το θεμα καθως ειδα οτι στην Monese λειτουργει το Apple Pay για οσους ενδιαφερονται.

Κανεις εγγραφη κανονικα με τα στοιχεια σου και ερχεται Ελλαδα η καρτα. Την ενεργοποιεις με Αγγλικο region, προσθετεις την καρτα στο Apple Pay, ξανα γυριζεις σε Ελλαδα και εισαι ετοιμος. 

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Στις 14/8/2016 στις 8:52 ΜΜ, in2dark είπε

Αν προσφερε business account με αυτο το κοστος συμφωνω αξιζει!

αν θελεις business account στην Αγγλία δες www.mypos.com 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...