Tigran Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παίδες, Θέλω να πληρώσω σε μια υπηρεσία και δέχεται μόνο κάρτες από UK, USA, Canada και Ireland. Δυστυχώς δεν δέχονται PayPal. Έχει κανένας υπόψην του κάποια λύση; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παίδες, Θέλω να πληρώσω σε μια υπηρεσία και δέχεται μόνο κάρτες από UK, USA, Canada και Ireland. Δυστυχώς δεν δέχονται PayPal. Έχει κανένας υπόψην του κάποια λύση; Ευχαριστώ! Με revolut, απλά άλλαξε την διεύθυνση σε αγγλίας ή αμερικής. Επίσης μπορείς να αγοράσεις μια προπληρωμένη κάρτα αμερικής Τώρα για us πρέπει να έχεις ssn, εάν έχεις ψάξε για simple card, moven, chime card 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Με revolut, απλά άλλαξε την διεύθυνση σε αγγλίας ή αμερικής. Επίσης μπορείς να αγοράσεις μια προπληρωμένη κάρτα αμερικής Τώρα για us πρέπει να έχεις ssn, εάν έχεις ψάξε για simple card, moven, chime card Μου έκανε εντύπωση που δεν μου δέχτηκε την Revolut να σου πω την αλήθεια, γιατί έκανα και TOP UP σε λίρες για σιγουριά. Θα δοκιμάσω αυτό με τη διεύθυνση. Thanks! Update: Κομπλέ! Thanks Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από Tigran Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 σαν το number26 αλλά για λίρες αγγλίας είναι το monese https://www.monese.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
in2dark Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλη φαση το monese αλλα το κοστος δεν λεει. Αν προσφερε business account με αυτο το κοστος συμφωνω αξιζει! Εδρα το ταλιν της εσθονιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makIS@ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Με revolut, απλά άλλαξε την διεύθυνση σε αγγλίας ή αμερικής. Επίσης μπορείς να αγοράσεις μια προπληρωμένη κάρτα αμερικής Τώρα για us πρέπει να έχεις ssn, εάν έχεις ψάξε για simple card, moven, chime card δεν μου επτρεπει το update στη διευθυνση η Revolut..καμια λυση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Επαναφερω το θεμα καθως ειδα οτι στην Monese λειτουργει το Apple Pay για οσους ενδιαφερονται. Κανεις εγγραφη κανονικα με τα στοιχεια σου και ερχεται Ελλαδα η καρτα. Την ενεργοποιεις με Αγγλικο region, προσθετεις την καρτα στο Apple Pay, ξανα γυριζεις σε Ελλαδα και εισαι ετοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Στις 14/8/2016 στις 8:52 ΜΜ, in2dark είπε Αν προσφερε business account με αυτο το κοστος συμφωνω αξιζει! αν θελεις business account στην Αγγλία δες www.mypos.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα