Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας!
πειρα μια καρτα γραφικων (https://www.skroutz.gr/s/8367570/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-StormX-Dual-NE5X75TTHD41F.html)

και εβαλα καποια προγραμμα οπως το furmark για να δω ποσο καλη ειναι καρτα και μου εβγαζε οτι ειχα 405 mhz ταχυτητα επεργαστη και μνημη ενω κανονικα θα επρεπε να ειχα 1200mhz και 3000mhz.

τι πρεπει να κανω?

• Moderators
Δημοσ.

καλησπερα σας!

πειρα μια καρτα γραφικων (https://www.skroutz.gr/s/8367570/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-StormX-Dual-NE5X75TTHD41F.html)

και εβαλα καποια προγραμμα οπως το furmark για να δω ποσο καλη ειναι καρτα και μου εβγαζε οτι ειχα 405 mhz ταχυτητα επεργαστη και μνημη ενω κανονικα θα επρεπε να ειχα 1200mhz και 3000mhz.

τι πρεπει να κανω?

Μα μην ξανά τρέξεις furmark πρώτον, ζοριζει πολύ την κάρτα μπορεί να της κάνεις ζημιά

Κατέβασε κάποιο άλλο benchmark και τρέξε πχ heaven, valley, 3dmark, πριν την βάλεις στο μηχάνημα έκανες σωστή απεγκατασταση τον παλιών οδηγών?

Δημοσ.

καλησπερα σας!

τι πρεπει να κανω?

Έχεις εγκαταστήσει drivers? Έκανες κακή αγορά πάντως, ειδικά για αυτή την περίοδο.
  • Like 1
Δημοσ.

μια χαρα ειναι η αγορα αν ηθελε καινουρια καρτα διαθεσιμη και απο Ελλαδα. Αν μιλουσαμε για αλλο budget με αγορα απο εξωτερικο αλλαζει το πραγμα..

Στο δια ταυτα, απεγκατασταση και εγκατασταση drivers οπως σου ειπαν. 

Στα παιχνιδια εχεις προβλημα?

Δημοσ.

για furmark και με default ρυθμισεις η συχνοτητα αυτη ειναι λογικη, δες τη καταναλωση αν μπορεις και το gpu load, κατα 99% θα ειναι στο full και ουσιαστικα αυτο κανει το furmark, 

Δημοσ.

Με την ιδια καρτουλα το χω παθει πολλες φορες και με fumark αλλα και με overclock,μου καθεται επειδη ζοριζεται η καρτα να προσπαθει να ριξει συχνοτητα για προστασια.Εμενα εφτιαχνε με restart,αν δεν φτιαξει εσυ,δοκιμασε οπως ειπαν τα παιδια να κανεις uninstall install τους drivers.

Δημοσ.

καλησπερα σας!

τι πρεπει να κανω?

Ασε το furmark και κατεβασε το 3D Mark Firestrike και το Uningine Heaven, μ' αυτα τα προγραμματα θα τσεκαρεις εαν η καρτα σου λειτουργει οπως πρεπει.

Δημοσ.

λοιπον εφτιαξε!
ξαναπερασα drivers και ειναι οκ..
επισης μια ερωτηση σχετικα με το overclock,ποιος ειναι ο σωστος τροπος να αυξησεις τα mhz της καρτας?
πχ εχω δει σε βιντεο να αυξανουν λιγα volt και δεν καταλαβαινω τιποτα

Δημοσ.

λοιπον εφτιαξε!

ξαναπερασα drivers και ειναι οκ..

επισης μια ερωτηση σχετικα με το overclock,ποιος ειναι ο σωστος τροπος να αυξησεις τα mhz της καρτας?

πχ εχω δει σε βιντεο να αυξανουν λιγα volt και δεν καταλαβαινω τιποτα

Κοιτα να ανεβαζεις λιγο την συχνοτητα της μνημης και του πυρηνα και να ελεγχεις με καποιο benchmark για το αν λειτουργει σταθερα,μεχρι να φτασεις σε ενα σημειο οπου κρασαρει οποτε εκει ειναι και το οριο της καρτας.Οσον αφορα τα volt δεν πρεπει να σε απασχολουν γιατι στις περισσοτερες καρτες ειναι κλειδωμενα και παραλληλα μπορουν να κανουν ζημια αν δεν ξερεις να ανεβαζεις σωστα την ταση.

Δημοσ.

Με την ιδια καρτουλα το χω παθει πολλες φορες και με fumark αλλα και με overclock,μου καθεται επειδη ζοριζεται η καρτα να προσπαθει να ριξει συχνοτητα για προστασια.Εμενα εφτιαχνε με restart,αν δεν φτιαξει εσυ,δοκιμασε οπως ειπαν τα παιδια να κανεις uninstall install τους drivers.

στο heroes of the storm δοκιμασα να την βαλω στα υψηλα γραφικα να δω πως ειναι και μετα τα ξαναβαλα εκει που ηταν παλι και τωρα κολλησε η καρτα στα 1000mhz

υπαρχει καποιος τροπος να μην γινεται αυτο?

χωρις να καθομαι να κανω restart

απο τι εχω διαβασει το gpu boost 2.0 ειναι auto overclock (δεν ξερω αν τα λεω σωστα) πως μπορω να το κανω off ?

πρεπει απο τα bios ?

εδω σε αυτη την φωτο δεν εχω βαλει καποιο παιχνιδι να παιζει,ειναι φυσιολογικο να ειναι σε αυτα τα mhz?

δεν θα επρεπε να ειναι στα 1200 mhz ?

.

post-306026-0-66165700-1470526692_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...