Georgegadjet13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλημερα σας. Ενδιαφερομαι να αγορασω το αγορασω το smartwatch της samsung, το gear s2.Επειδη ομως εχω στην κατοχη μου το Lg G3 δεν γνωριζω αν οι 2 αυτες συσκευες ειναι συμβατες.Η samsung αναφερει πως το μοντελο της ειναι συμβατο με το optimus g3.Βεβαια το optimus g3 ειναι το lg g3 το οποιο εχω εγω;Μπορει καποιος να με εξυπηρετησει? Σας ευχαριστω εκ των προτερων..
AlienTechGR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι είναι συμβατό με το LG G3 σου. Το "Optimus G3" είναι λάθος, μιας και από το G2 και μετά, η LG αφαίρεσε την λέξη "Optimus" από τις ναυαρχίδες της. Εν ολίγοις, το Optimus G3 που αναφέρεται στο site της Samsung, είναι το γνωστό σε όλους μας LG G3. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από AlienTechGR
Georgegadjet13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου. Σε ενα αρθρο διαβασα και αυτο: Το Gear S2 συνδέεται με οποιοδήποτε Android smartphone (Kitkat 4.4 και άνω), εκτός από αυτά της Samsung και συνεργάζεται σχεδόν αψεγάδιαστα με όλα. Φυσικά η πλήρης εμπειρίαχρήσης έρχεται με τα Galaxy smartphones, αλλά η εταιρεία φρόντισε το συντριπτικό ποσοστό των apps και features να λειτουργούν κανονικά και με άλλα μοντέλα smartphones, άλλων κατασκευαστών. Το είδαμε και στην πράξη και μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth και η μόνη "φασαρία" είναι στην αρχή, όταν και πρέπει να κατέβουν 3 apps από το Play Store. Έπειτα, όμως, ξεχνάτε ότι υπάρχει! Έχετε ανοικτό το Bluetooth; Συνδέεται. Το κλείνετε; Αποσυνδέεται. Τέλος. Επομενως παρολο που ειμαι κατοχος lg, δεν θα αντιμετωπισω απολυτως κανενα προβλημα, σωστα?
Georgegadjet13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αν γνωριζει καποιος, ας βοηθησει, διοτι ψαχνω απ'το πρωι και ακρη δεν εχω βγαλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα