Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.

Ενδιαφερομαι να αγορασω το αγορασω το smartwatch της samsung, το gear s2.Επειδη ομως εχω στην κατοχη μου το Lg G3 δεν γνωριζω αν οι 2 αυτες συσκευες ειναι συμβατες.Η samsung αναφερει πως το μοντελο της ειναι συμβατο με το optimus g3.Βεβαια το optimus g3 ειναι το lg g3 το οποιο εχω εγω;Μπορει καποιος να με εξυπηρετησει?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι είναι συμβατό με το LG G3 σου. Το "Optimus G3" είναι λάθος, μιας και από το G2 και μετά, η LG αφαίρεσε την λέξη "Optimus" από τις ναυαρχίδες της. Εν ολίγοις, το Optimus G3 που αναφέρεται στο site της Samsung, είναι το γνωστό σε όλους μας LG G3.

Επεξ/σία από AlienTechGR
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου.

Σε ενα αρθρο διαβασα και αυτο:

Το Gear S2 συνδέεται με οποιοδήποτε Android smartphone (Kitkat 4.4 και άνω), εκτός από αυτά της Samsung και συνεργάζεται σχεδόν αψεγάδιαστα με όλα. Φυσικά η πλήρης εμπειρίαχρήσης έρχεται με τα Galaxy smartphones, αλλά η εταιρεία φρόντισε το συντριπτικό ποσοστό των apps και features να λειτουργούν κανονικά και με άλλα μοντέλα smartphones, άλλων κατασκευαστών. Το είδαμε και στην πράξη και μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth και η μόνη "φασαρία" είναι στην αρχή, όταν και πρέπει να κατέβουν 3 apps από το Play Store. Έπειτα, όμως, ξεχνάτε ότι υπάρχει! Έχετε ανοικτό το Bluetooth; Συνδέεται. Το κλείνετε; Αποσυνδέεται. Τέλος.

Επομενως παρολο που ειμαι κατοχος lg, δεν θα αντιμετωπισω απολυτως κανενα προβλημα, σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...