Ford1980 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλημέρα παιδιά θελω την βοήθεια σας, εχω ενα iPhone 5s και ξαφνικά δε δουλεύει ο διακόπτης της δονησης με αποτέλεσμα να χτυπάει μονο η δόνηση οταν με καλούν κ να μη το ακούω!Υπάρχει κανένας τρόπος απο τις ρυθμίσεις να το κάνω να χτυπάει με ήχο;;
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 δε δουλευει ο διακόπτης ή δε δουλευει το ηχείο; οταν γυρνας απο το αθόρυβο στο δυνατό σου πετάει την αναλογη ενδειξη στην οθονη; εχεις ακόμα εγγυηση; ειναι λιγο μανίκι η αλλαγη του ribbon αλλα οχι κατι τρελό...
Ford1980 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ο διακόπτης μονο δε δουλεύει το +- δουλεύει κ ο Ηχος λειτουργεί
Ford1980 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Υπάρχει μήπως τρόπος να κάνω το κινητο μου να χτυπάει με ήχο απο τις ρυθμιςεις; Κ ας μη λειτουργεί ο διακόπτης ούτε η δόνηση.
Dev1l Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Υπάρχει μήπως τρόπος να κάνω το κινητο μου να χτυπάει με ήχο απο τις ρυθμιςεις; Κ ας μη λειτουργεί ο διακόπτης ούτε η δόνηση. Ναι υπάρχει, λοιπόν πανε στις ρυθμίσεις και από εκεί στην καρτέλα προσβασιμότητα και εκεί πάτα την επιλογή AssistiveTouch. Θα σου εμφανίσει μια μπιλίτσα στην οθόνη οπου την πατάς και σου βγάζει ένα μενού. Πατάς στο εικονίδιο "συσκευή" και από εκεί "κατάργηση σίγασης", είσαι jet!
SaFiS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Επίσης, αν δεν έχεις κλείσει 2 χρόνια, με απόδειξη πας Document ή Infoquest και το περνάς σε εγγύηση. Διετής βάση ευρωπαικής οδηγίας...
Ford1980 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Λύθηκε το πρόβλημα φίλε μου όπως μου είπες!!Σε υπερευχαριστώ!! Το απενεργοποίησα κ μετα έβγαλα το AssistiveTouch κ λειτουργεί η ένταση!Με γλίτωσες απο χρόνο κ χρήμα!!! 1
paylidis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 δηλαδη θα το κρατησεις ετσι χαλασμένο το iphone? Τι νοημα εχει... εν πασει περιπτώση, εαν σε καλύπτει δε μου πεφτει και λόγος... 1
Dev1l Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Λύθηκε το πρόβλημα φίλε μου όπως μου είπες!! Σε υπερευχαριστώ!! Το απενεργοποίησα κ μετα έβγαλα το AssistiveTouch κ λειτουργεί η ένταση! Με γλίτωσες απο χρόνο κ χρήμα!!! Να 'σαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα