Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, έχω το Tablet της F&u μοντέλο ETB9541, board ID EM_M69_V1.1, και CPU AML8726-MXS.

Ψάχνω μία ώρα να βρω το firmware του γιατί έχει brickάρει (κολλάει στο Android Logo) αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα. Βοήθεια όσο το δυνατόν γρηγορότερα παίδες. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Lolarikos
Δημοσ.

Sorry διορθώθηκε.

Θέλω να βρω το εργοστασιακό ROM ή κάποιο άλλο τέλος πάντων που να κάνει και να το βάλω στο SD με το Phoenix ώστε να λειτουργήσει ξανά η μαλακία. Απλά μου το έχει δώσει κάποιος να του το φτιάξω γιατί κολλάει στο Android Screen και ψάχνω τόσες ώρες ρε πούστη. Δεν έχω ξαναπεράσει Firmware.

Να σημειώσω ότι έχω κάνει Reset με τον γνωστό συνδυασμό κουμπιών, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Φίλε tsilitheo1 βλέπω είσαι γνώστης. Θα μπορούσες λίγο να με καθοδηγήσεις;

Λίγη βοήθεια!

Ρε μάγκες φτιάχνεται ή τσάμπα προσπαθώ να βρω ROM;

Δημοσ.

Μην βγεις ρε φίλε, δες το μία τώρα αν μπορείς.

Συνήθως κολλάει στο Formatting /data. Μία φορά πέρασε και έκανα μετά Reboot αλλά δυστυχώς android screen πάλι. Τώρα που ξαναδοκίμασα να κάνω κόλλησα στο formatting cache. Για αυτό αν μπορείς βρες ένα rom να περάσω. Δεν μπορώ να βρω το official και στα custom δεν ξέρω ποιο πρέπει να περάσω..

Έχω κάνει και Hard reset με αποσύνδεση μπαταρίας για μερικά δεύτερα, πάλι αποτυχία.

Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο: απο σβηστο,κρατησε το power παρατεταμενα. Να αναψει,να σβησει και να ξανααναψει. Αν παλι οχι,αφαιρεσε την μπαταρια και κρατησε το power αρκετα δευτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...