Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Χθες πρωι παρηγγειλα ενα https://www.skroutz.gr/s/2746875/Corsair-Builder-Series-CX600M-80Plus-Bronze.html και σημερα μου ηρθε πριν λιγο ενα https://www.skroutz.gr/s/8570657/Corsair-CX-Series-650W.html..επειδη πριν λιγο καιρο ακουσα αρνητικα για αυτη τη σειρα θα ηθελα την γνωμη σας ωστε να το κρατησω ή να το γυρισω πισω.Ευχαριστω

Δημοσ.

Μιας και το 550αρι της CoolerMaster ειναι απο την Μsystems οπως και το Corsair που παρηγγειλα θα τους ζητησω εαν γινεται αλλαγη μιας και ειναι στο ιδιο χρηματατικο ποσο.Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

cx650 έχω βάλει 35 πριν ενάμιση χρόνο και δεν έχει σκάσει κανένα , ούτε κάνει θόρυβο.

όταν ακούω αρνητικά λόγια απορώ , γιατί από αυτή την σειρά έχω δουλέψει πάνω 100 κομμάτια τα τελευταία 2 χρόνια και παρόλο που δουλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες μου έχουν σκάσει 1 ή 2

Δημοσ.

Ισως ειναι και η χρηση που κανει ο καθενας μας και τι απαιτει γενικα το συστημα του.Δεν λεω πως θα ειχα καποιο προβλημα με αυτο το τροφοδοτικο απλα επειδη εχω ακουσει καποια αρνητικα σχολια για αυτη τη σειρα και λογω του οτι ειμαι καινουριος παω εκει που νιωθω περισσοτερη ασφαλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν αναφερθει παρα πολλα προβληματα για να αγνοηθουν, τα τελευταια 4 χρονια.Εδω ειμαστε και ασχοληθηκαμε και διαβασαμε αναφορες απο πολλα ατομα,δεν εχουν βγαλει κακη φημη τυχαια. Και η σειρα CX και η GS (gaming series)απο 10 προσωπικες περιπτωσεις,επισης. Και ηταν ολα Corsair γιατι ειχα εμπισττοσυνη,αλλα βγηκαν πολλα σκαρτα.

Τωρα με τα καινουργια που εβγαλε τα RMX προσπαθει να επανορθωσει γιατι εχουν ακουστει πολυ καλα λογια. Θα δουμε σε βαθος χρονου.

Δημοσ.

δεν αμφιβάλω , για να υπαρχει καπνός πρέπει να υπάρχει και φωτια

πάντως προσωπικά όποιον έχω ρωτήσει κανένας δεν είχε ιδία άποψη , όλοι κάπου το είχαν διαβάσει

με την corsair προωπικά όφελος δεν έχω απλά νομίζω ότι κάποια στιγμή έγινε η τρίχα τριχιά γιατί έξω μοσχοπουλάνε απροβληματιστα και έχουν και μεγάλο μερίδιο αγοράς. Βέβαια να τα συγκρίνουμε με αντίστοιχο επίπεδο τιμής και όχι με άλλα που έχουν διπλάσια τιμή.

Δημοσ.

Κατανοητο και λογικο αυτο που λες.Επισης δεν νομιζεις οτι ειναι υπερβολικα ακριβα για αυτα που δινουν? (Αναφερομαι στα CX και VS οχι στα ποιοτικα μοντελα που ειναι οντως καλα και αξιζουν τα χρηματα τους.)

Δημοσ.

δίνω κατα κόρον το VS 550W & 650 80+λόγω της τιμής του

και στην τιμή πολύ καλά και επιστροφές εντός τριετούς εγγυησης κάτω απο 1 στα 30-40

τώρα αν εσύ βρεις 80+ με 3ετή εγγυηση από μεγάλο κατασκευστή φθηνότερα στα 550 & 650 watt πες μου και εμένα να το ξέρω

Δημοσ.

Εγω σε αυτη την κατηγορια εχω εξαιρετικη εμπειρια και προσωπικη και σε στησιμο αλλων υπολογιστων με την σειρα Germany της Thermaltake και σε semi-modular με την σειρα SE. Και οχι μονο εγω,πολλα μελη ακομη και με ακριβο hardware εχουν δηλωσει πολυ ικανοποιημενοι απο αποδοση και ησυχια και μαλιστα γνωστα μελη που ποσταρουν συχνα.Νομιζω εχουν καλυτερες τιμες.

• Like 2
Δημοσ.

ναι και γι΄αυτό που λες έχω ακούσει καλά λόγια , αν μου "στραβώσουν" τα corsair έχω σκοπό να προσανατολιστώ σε αυτό λογω VFM

Παντως λογικα ελαβε το σχετικο feedback απο τους συνεργατες τους η Corsair και λογικα τα εφτιαξε τα πραγματα,δεν νομιζω και εγω πλεον οτι θα υπαρχει προβλημα. :)

• Like 1
Δημοσ.

Λιγο ακυρο αλλα εχετε στο νου σας και τα lc power. Εχουν μοντελα 80+ (δεν ειναι fake, φαινεται στο recuva ή καπως ετσι, τον οργανισμο που δινει τα badges) με ~30 ευρω. Ειναι η μονη εταιρια 80+ εκει κατω.

Οσα εχω βαλει, ακομα και τα φθηνα, δεν εσκασε κανενα εντος εγγυησης,κανενα δεν πηρε τιποτα μαζι του, και ενα εφυγε σιωπηλα μετα απο 8 χρονια χωρις να καψει τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Λιγο ακυρο αλλα εχετε στο νου σας και τα lc power. Εχουν μοντελα 80+ (δεν ειναι fake, φαινεται στο recuva ή καπως ετσι, τον οργανισμο που δινει τα badges) με ~30 ευρω. Ειναι η μονη εταιρια 80+ εκει κατω.

Οσα εχω βαλει, ακομα και τα φθηνα, δεν εσκασε κανενα εντος εγγυησης,κανενα δεν πηρε τιποτα μαζι του, και ενα εφυγε σιωπηλα μετα απο 8 χρονια χωρις να καψει τιποτα.

Και τα Aerocool ειναι decent, απο οτι εχω διαβασει. Ενταξει υπαρχουν μερικες καλες φτηνες περιπτωσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...