Kostasspil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλημέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που μπαίνω στο Instagram και κάποιος έχει ανεβάσει βίντεο,η εφαρμογή κρασάρει. Έχω δοκιμάσει καθαρισμό cache, επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. Καμία ιδέα; Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλημέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που μπαίνω στο Instagram και κάποιος έχει ανεβάσει βίντεο,η εφαρμογή κρασάρει. Έχω δοκιμάσει καθαρισμό cache, επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. Καμία ιδέα; Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Θα βοηθούσε αν έλεγες τι κινητό έχεις, τι rom φοράει κτλπ κτλπ
Kostasspil Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Σόρρυ έγραφα βιαστικά. LG G2 με kit Kat και την τελευταία έκδοση του Instagram
AggelosTz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 μετά τις τελευταίες αλλαγές στο ίνσταγκραμ και το θλιβερό instagram stories (eat that snapchat) μάλλον η εφαρμογή έχει βαρύνει αρκετά. έχω το Moto g3 1gb ram και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Και σε moto g1 με lolilop μια χαρά τρέχει. Πάντως με μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ μου έβγαλε ότι το θέμα παρουσιάστηκε και σε nexus 7 που τρέχουν 4.4 άρα είναι θέμα κιτκατ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα