christano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλημερα σε ολους, εχω ενα θεμα με το καινουριο μου pc. Μερικες φορες οταν τον κλεινω, τα fans μου συνεχιζουν να δουλευουν σε πολυ λιγα rpm ενω ολα ledakia της μητρικης ειναι κλειστα. Σταματανε μονο οταν βγαλω το τροφοδοτικο απο την πριζα. Το θεμα ειναι οτι μετα δεν bootαρει το pc και βγαζω και ξαναβαζω ολα τα καλωδια απο την μητρικη για να bootαρει. Ποιο λετε ειναι το προβλημα? OS: Win 10mobo: GB gaming 3 z170cpu: i5 6600kpsu: coolermaster 600wgpu: N/A Εγω πιστευω ειναι το τροφοδοτικο (αν και δεν ειμαι τπτ ειδικος ) οπου συνεχιζει να δινει λιγα βολτ στην mobo. Αλλα γτ μονο τα fans. Εκλεισα τα φωτα μπας και αναβουν ελαφρως τα λεντακια για να πειστω οτι ειναι το psu αλλα δεν αναβαν. Σας ευχαριστω πολυ!
jimzak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τα fans είναι πάνω στην μητρική ή με molex από το τροφοδοτικό;
christano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Πρωτα ηταν μητρικη. Και μετα τα συνδεσα απευθειας στο τροφοδοτικο και εγινε το ιδιο.
jimzak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αν έχεις ένα πολυμετρο βγάλε την 24pin φύσα της μητρικής,βάλε το μαύρο του πολυμετρου σε ένα μαύρο και το κόκκινο σε ένα κόκκινο κανονικά πρέπει να σου δείξει 0,αν σου δείξει 5v πάει να πει ότι κάτι τρέχει και το τροφοδοτικό δεν σβήνει. Πάντως αφού στο κάνει και με τα ανεμηστηρακια σε μόλεξ φωνάζει τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα