Προς το περιεχόμενο

[external hdd] Intenso Memory Drive 2,5'' USB 3.0 1TB 47€@ κωτσος [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω WD κάτι αλλά δεν είμαι 100% βέβαιος. Θα σου πω το απόγευμα που θα πάω σπίτι.

Επεξ/σία από spysif
Δημοσ.

Όσοι τον πήρατε μπορείτε να μας πείτε αν έχετε μείνει ευχαριστημένοι? 

Διαβάζω για αποσυνδέσεις κτλ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ζάχος

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι "κουσούρι" όλης της σειράς, αλλά ο αντίστοιχος 500ρης έχει θέμα με το HD Sentinel. Πριν τον συνδέσω αναγκάζομαι να το κλείσω.

Δημοσ.

Ο γαμπρος μου εχει τον λευκο 1tb.Δεν εχει το κουσουρι με το hd sentinel.

Εχω εχω τον μαυρο 500αρη.Δουλευει τελεια χωρις προβληματα και αποσυνδεσεις.Το μονο θεμα του ειναι το κουσουρι που λεει ο vasilis.

Δημοσ.

Προσωπικά, δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα μέχρι τώρα (για τον 1tb μιλάω). Δεν τον έχω μόνιμα συνδεδεμένο στο pc, ώστε να δω αν μου προκύψει κάποια αποσύνδεση. Όσες φορές τον έχω χρησιμοποιήσει, δεν είχα κάποιο θέμα.

Πάντως, με το HD Sentinel (έκδοση 4.50) δε μου έχει παρουσιάσει κάποιο θέμα. Με το που τον συνδέω μου εμφανίζει τη θερμοκρασία του δίσκου στο tray και ανοίγει το πρόγραμμα κανονικά.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Στις αξιολογήσεις στο public για τον συγκεκριμένο δίσκο αναφέρουν ότι δε μπορεί να γίνει μεταφορά αρχείου άνω των 4gb. Mπορεί κάποιος που τον έχει να μας πει αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

απο την μανα του ειναι φορμαρισμενος σε φατ 32.Μερικοι δεν γνωριζουν οτι εχει περιορισμο σε αρχεια πανω απο 4gb και νομιζουν οτι εχει προβλημα ο δισκος.Τον γυρνας σε ntfs και τελος οπως λεει ο φιλος.

• Like 1
Δημοσ.

απο την μανα του ειναι φορμαρισμενος σε φατ 32.Μερικοι δεν γνωριζουν οτι εχει περιορισμο σε αρχεια πανω απο 4gb και νομιζουν οτι εχει προβλημα ο δισκος.Τον γυρνας σε ntfs και τελος οπως λεει ο φιλος.

Έχοντας αγοράσει το σκληρό δίσκος πριν από μία εβδομάδα επιβεβαιώνω ότι μόλις τον ανοίγεις από το κουτί του είναι σε FAT32 διαμόρφωση. Με ένα quick format σε NTFS δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος περιορισμός. Δεν έχει καμία σχέση με το σκληρό δίσκο όπως αναφέρουν τα reviews απλώς δε γνώριζαν. Τα είχα διαβάσει και εγώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...