Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χειρότερα από LENOVO όχι χάχα

ακυρο; Τα lenovo ειναι εξαιρετικά σε πληροφορώ απο όσους γνωρίζω και πηραν και εμου συμπεριλαμβανομένου...

Για τα MLS παλι ξερω οτι ειναι καλο κινεζικο φορτωμενο με τα καλουδια της MLS (που αξίζουν) αλλα μεχρι εκει

• Like 3
Δημοσ.

εάν δεν έχεις δουλέψει LENOVO δεν γνωρίζεις

έχω πάρει 2 7aria - μάπα ήταν

Τα lenovo είναι πολύ ανώτερα των MLS. Αν δουλέψεις tablet της ίδιας κατηγορίας (τιμολογιακά) θα το διαπιστώσεις ο ίδιος, δεν υπάρχει σύγκριση.

Δημοσ.

ακυρο; Τα lenovo ειναι εξαιρετικά σε πληροφορώ απο όσους γνωρίζω και πηραν και εμου συμπεριλαμβανομένου...

Για τα MLS παλι ξερω οτι ειναι καλο κινεζικο φορτωμενο με τα καλουδια της MLS (που αξίζουν) αλλα μεχρι εκει

Μαπα ειναι και τα lenovo αλλα τα mls ειναι χειροτερα.

Lenovo και mls ειναι κινεζιες της κακιας ωρας που τα κοστολογουνε οσο θελουνε.Οτι κανει και το plaisio δηλαδη με τα turbo-x.

Το ιδιο no name κινεζικο που θα το παρεις κατευθειαν απο κινα στα 50 ευρω απο δω θα το παρεις υπερδιπλασια τιμη επειδη και μονο εχει ενα λογοτυπο.

Ωραια φορμουλα εχουνε βρει ε;

Δημοσ.

Τα lenovo ειναι της εταιριας lenovo και οχι φασων με κολλημενο λογοτυπο τυπου turbo-x/mls.

Ειναι τιμια μηχανηματα με μεγαλυτερο μειονεκτημα τις οχι συχνες ενημερωσεις του λογισμικου.

Δημοσ.

Ελπίζω όσοι κράζετε τα lenovo να τα συγκρίνετε με ταμπλετ αντίστοιχης τιμής και κατηγορίας. Εγώ προσωπικά με ένα s8-50 δεν έχω παράπονο, μιας και όταν το πήρα δεν υπήρχε κάτι εξίσου δυνατό σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/5830988/Lenovo-Tab-S8-50-8-WiFi-16GB.html

Ελπίζω όσοι κράζετε τα lenovo να τα συγκρίνετε με ταμπλετ αντίστοιχης τιμής και κατηγορίας. Εγώ προσωπικά με ένα s8-50 δεν έχω παράπονο, μιας και όταν το πήρα δεν υπήρχε κάτι εξίσου δυνατό σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα.

http://www.skroutz.gr/s/5830988/Lenovo-Tab-S8-50-8-WiFi-16GB.html

φιλε μου με τόσα χρήματα εννοείται ότι κάτι θα κάνει- πάλι με τόσα χρήματα παίρνεις sony και πετάς

Δημοσ.

...

Lenovo και mls ειναι κινεζιες της κακιας ωρας που τα κοστολογουνε οσο θελουνε.Οτι κανει και το plaisio δηλαδη με τα turbo-x.

...

eleos.gifKαμία σχέση με Τurbo X (αυτό έλειπε!) Lenovo = IBM!eleos.gif

• Like 1
Δημοσ.

eleos.gifKαμία σχέση με Τurbo X (αυτό έλειπε!) Lenovo = IBM!eleos.gif

Πραγματικά ομως! τα εχουμε ισοπεδώσει όλα... επειδη απλα η εταιρεία πουλάει τα προιόντα της και μεσω Retailers στην κίνα και βγαίνουν φθηνα τα θεωρούν κάποιοι κινεζιές...

Αν τα πουλαγε σε λενοβο στορες θα εδιναν 500 ευρω και θα ελεγαν και ευχαριστώ! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...