gr234567 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/155069-mls-iqtab-korona-4g-7 Σκρουτζ 148€ https://www.skroutz.gr/s/7218501/MLS-iQTab-Korona-7-4G-8GB.html
dali13gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μακρυά... Ό,τι χειρότερο σε tablet τα MLS. 6
zacharis1955 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 χειρότερα από LENOVO όχι χάχαΠολύ χειρότερα! 3
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 χειρότερα από LENOVO όχι χάχα ακυρο; Τα lenovo ειναι εξαιρετικά σε πληροφορώ απο όσους γνωρίζω και πηραν και εμου συμπεριλαμβανομένου... Για τα MLS παλι ξερω οτι ειναι καλο κινεζικο φορτωμενο με τα καλουδια της MLS (που αξίζουν) αλλα μεχρι εκει 3
parlapipas25 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Πολυ κακης ποιοτητας τα mls.Την εχω πατησει με ταμπλετ και δεν προκειται να ξανα αγορασω τιποτα απο αυτους.
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 εάν δεν έχεις δουλέψει LENOVO δεν γνωρίζεις έχω πάρει 2 7aria - μάπα ήταν
vdanasto Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 εάν δεν έχεις δουλέψει LENOVO δεν γνωρίζεις έχω πάρει 2 7aria - μάπα ήταν Τα lenovo είναι πολύ ανώτερα των MLS. Αν δουλέψεις tablet της ίδιας κατηγορίας (τιμολογιακά) θα το διαπιστώσεις ο ίδιος, δεν υπάρχει σύγκριση.
parlapipas25 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 ακυρο; Τα lenovo ειναι εξαιρετικά σε πληροφορώ απο όσους γνωρίζω και πηραν και εμου συμπεριλαμβανομένου... Για τα MLS παλι ξερω οτι ειναι καλο κινεζικο φορτωμενο με τα καλουδια της MLS (που αξίζουν) αλλα μεχρι εκει Μαπα ειναι και τα lenovo αλλα τα mls ειναι χειροτερα.Lenovo και mls ειναι κινεζιες της κακιας ωρας που τα κοστολογουνε οσο θελουνε.Οτι κανει και το plaisio δηλαδη με τα turbo-x. Το ιδιο no name κινεζικο που θα το παρεις κατευθειαν απο κινα στα 50 ευρω απο δω θα το παρεις υπερδιπλασια τιμη επειδη και μονο εχει ενα λογοτυπο. Ωραια φορμουλα εχουνε βρει ε;
@topos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τα lenovo ειναι της εταιριας lenovo και οχι φασων με κολλημενο λογοτυπο τυπου turbo-x/mls. Ειναι τιμια μηχανηματα με μεγαλυτερο μειονεκτημα τις οχι συχνες ενημερωσεις του λογισμικου.
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 ΚΑΚΑ τα ψέματα ειδικά στα TABLET ότι πλερώνεις παίρνεις.
theosk Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ελπίζω όσοι κράζετε τα lenovo να τα συγκρίνετε με ταμπλετ αντίστοιχης τιμής και κατηγορίας. Εγώ προσωπικά με ένα s8-50 δεν έχω παράπονο, μιας και όταν το πήρα δεν υπήρχε κάτι εξίσου δυνατό σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 http://www.skroutz.gr/s/5830988/Lenovo-Tab-S8-50-8-WiFi-16GB.html Ελπίζω όσοι κράζετε τα lenovo να τα συγκρίνετε με ταμπλετ αντίστοιχης τιμής και κατηγορίας. Εγώ προσωπικά με ένα s8-50 δεν έχω παράπονο, μιας και όταν το πήρα δεν υπήρχε κάτι εξίσου δυνατό σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα. http://www.skroutz.gr/s/5830988/Lenovo-Tab-S8-50-8-WiFi-16GB.html φιλε μου με τόσα χρήματα εννοείται ότι κάτι θα κάνει- πάλι με τόσα χρήματα παίρνεις sony και πετάς
zacharis1955 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 ... Lenovo και mls ειναι κινεζιες της κακιας ωρας που τα κοστολογουνε οσο θελουνε.Οτι κανει και το plaisio δηλαδη με τα turbo-x. ... Kαμία σχέση με Τurbo X (αυτό έλειπε!) Lenovo = IBM! 1
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Kαμία σχέση με Τurbo X (αυτό έλειπε!) Lenovo = IBM! Πραγματικά ομως! τα εχουμε ισοπεδώσει όλα... επειδη απλα η εταιρεία πουλάει τα προιόντα της και μεσω Retailers στην κίνα και βγαίνουν φθηνα τα θεωρούν κάποιοι κινεζιές... Αν τα πουλαγε σε λενοβο στορες θα εδιναν 500 ευρω και θα ελεγαν και ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα