Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας .....σήμερα πρέπει να πάω να το πάρω γιατί φεύγω διακοπές και δεν θα έχω κινητό...

μια τελευταία απορία αν μπορείτε να μου λύσετε..

Α5 ή  J7 (ποές είναι οι διαφορές τους) γιατί εμένα τον άσχετο :-D μου φαίνονται ίδια

Απο εμένα Galaxy A5. Επειδή το έχουμε στην οικογένεια μπορώ να στο προτείνω με αρκετή σιγουριά. Πολύ όμορφη οθόνη, ιδανικό μέγεθος, γενικά όμορφο Design. καλές επιδόσεις(του λείπει το 1GB RAM ορισμένες φορές λόγο touchwiz, αλλα στο 90% των περιπτώσεων παει άνετα) και  πολύ καλή αυτονομία.

Κάμερα καλή και επεκτάσιμη μνήμη. Ολα σωστα και ωραία τα κάνει.

και αν πέσει σε μοντέλο bootloop G4 θα το χαρεί να το στέλνει σερβις,μακριά από G4 είναι ρώσικη ρουλέτα. το J7 2016 από εμένα με κλειστά μάτια. Το ΖΤΕ με ποια λογική να το πάρεις ? Ειλικρινά ?...για τα updates? που δεν θα πάρει? επειδή είναι ΖΤΕ? για την ποιότητα κατασκευής που είναι χάλια ?

Δημοσ.

A5 2016 και από εμένα...

Το έχει η κοπέλα μου και είναι μια χαρά.

Πολύ ωραία οθόνη, καλή φωτογραφική.

Θηκούλα του έχουμε πάρει αυτή.

Δημοσ.

Ωραια εχει κινδυνο bootloop καλως η κακος!
Λιγοτερο απο 30% των συσκευων παθαινει!  δλδ 1 στα 3 βαρια βαρια!
Απο την στιγμη που γινει αλλαγη πλακετα εχουμε παλι ιδιες πιθανοτητες να ξαναπαθει δλδ 1-3 που ειναι ηδη μια στις 3! Μιλαμε για ουτε 1 στους 10 δλδ!
Για περιπτωση να παθει bootloop δλδ και να τρεχει ειναι διατεθημενος να συμβιβαστει σε μετριοτατες καμερες σε σχεση με του g4 σε πολυ πιο υποβαθμισμενο επεξεργαστη σε λιγοτερη ραμ σε αγνωστο για το αν θα γινουν Updates (ενω g4 θα παρει και ανδροιδ 7) σε χειροτερη κ μικροτερη οθονη!

Σορυ ρε φιλε αλλα ειναι ενα "ρισκο" που πρεπει να παρεις! Κρατας τα παντα σε καρτα sd να μην χασεις τα αρχεια σου και συνεχιζεις! Να τρεχεις οπως καποια ατομα εδω μεσα δν ειναι με ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ 1 στα 10! 1 στα 100 θα ελεγα εγω και αυτο παλι με δυσταγμο!
Αμα ειχες 300 ευρο να παρεις κινητο οχι δν θα σου ελεγα g4 λογο προβληματων σε αυτη σου ομως την κατασταση απλα το περνεις χωρις δευτερη σκεψη!

Μην βλεπεις εδω μεσα που γκρινιαζουν ολοι εμεις εδω δν αντιπροσωπευουμε ουτε το 20% της αγορας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...