Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας....λόγω γενεθλίων μου έκαναν δώρο το MLS IQ TALK TITAN απο τον Γερμανό.Να πω την αλήθεια δεν μου γεμίζει το μάτι κα για 220ε σίγουρα όχι.

Μπορείτε να μου προτείνετε ενα άλλο κινητό με τα ίδια λεφτα και λιγο παραπάνω (60-70 ευρώ) δεν με χαλάει απλά θέλω να είναι γρήγορο ή αν αξίζει να το κρατήσω ???? Αν και το MLS Diamond 4G Fingerprint

μου φαίνεται καλύτερο

Δημοσ.

Sony z3,z4,z5.

Θα κοιτάς να έχει 3gb ram.μονο έτσι είναι γρήγορο.

Το βασιζεις καπου αυτο,ή απλα ετσι το λες επειδη σε εντυπωσιαζουν τα specs;;;. Απο μια προχειρη συγκριση http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6539&idPhone2=5705 . Δες το αποτελεσμα στα benchmarks.... Το ενα με 3gb, το αλλο με 2... Προς τον t.s.... Φιλε μου τρεχα μακρια απο την mls... Οχι για τους λογους που περιγραφει ο παραπανω,αλλα επειδη θα εχεις σιγουρα προβληματα με το "ελληνικο" μλς....
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις  συμβουλές σας γιατί πραγματικά είμαι άσχετος.......αλλά υπάρχουν δυστυχώς 2 δεδομένα

1.Το ταβάνι μου είναι στα 300 ευρώ

2. Μπορώ μόνο να το αγοράσω απο τον Γερμανό

Δημοσ.

δες μήπως έχουν ακόμη το huawei p9 lite στα 194 ευρώ

Ευχαριστώ παιδιά για τις  συμβουλές σας γιατί πραγματικά είμαι άσχετος.......αλλά υπάρχουν δυστυχώς 2 δεδομένα

1.Το ταβάνι μου είναι στα 300 ευρώ

2. Μπορώ μόνο να το αγοράσω απο τον Γερμανό

Δημοσ.

Το έχουν αλλά στα 269!!!

Το μονο τηλεφωνο που εχουν σε ανθρωπινη τιμη ειναι το lg g4(299),θα το προτιμουσα απο το mls παρολα τα θεματα που εχει.

Αλλες επιλογες ειναι το p8lite στα 199(γυρω στο 160ευρω κανονικη τιμη),

και τελος ο παππους samsung s5 στα 299.

Εγω σιγουρα θα το αλλαζα με οποιοδηποτε απο τα παραπανω εστω και με οποια μειονεκτηματα κ εαν εχουν(πιθανοτατα με το g4 μιας και εχει τιμη σκρουτζομαγαζου).

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά πραγματικά με βοηθάτε...

Έχω καταλήξει στα εξής Galaxy J7 2016

galaxy A5 2016

και στο ZTE BLADE V580

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Απο αυτα τα 3 θα ελεγα το zte v580.

Τα αλλα δεν αξιζουν τα +130 ευρω παραπανω.

Αλλα το g4 παραμενει η καλυτερη αγορα απο τον γερμανο, ισως κ το s5.

Δημοσ.

Απο αυτα τα 3 θα ελεγα το zte v580.

Τα αλλα δεν αξιζουν τα +130 ευρω παραπανω.

Αλλα το g4 παραμενει η καλυτερη αγορα απο τον γερμανο, ισως κ το s5.

απλά άκουσα ότι τα lg είναι αρκετά ελλατωματικά....και παρουσιάζουν πρόβλημα στην οθόνη (κίτρινες γραμμές)

Δημοσ.

Ναι, αλλα σε αντιστοιχη περιπτωση με εσενα μιας και εισαι "κλειδωμενος" στον γερμανο ειναι μαλλων η καλυτερη αγορα.

Τα α5,j7 εχουν την μιση επεξεργαστικη ισχυ+1gb λιγοτερη ram,εκτιμω επιπλεων κ οτι η φωτογραφικη του g4 θα ειναι σημαντικα καλυτερη.

Δημοσ.

και αν πέσει σε μοντέλο bootloop G4 θα το χαρεί να το στέλνει σερβις,μακριά από G4 είναι ρώσικη ρουλέτα. το J7 2016 από εμένα με κλειστά μάτια. Το ΖΤΕ με ποια λογική να το πάρεις ? Ειλικρινά ?...για τα updates? που δεν θα πάρει? επειδή είναι ΖΤΕ? για την ποιότητα κατασκευής που είναι χάλια ?

Δημοσ.

Απο εμένα Galaxy A5. Επειδή το έχουμε στην οικογένεια μπορώ να στο προτείνω με αρκετή σιγουριά. Πολύ όμορφη οθόνη, ιδανικό μέγεθος, γενικά όμορφο Design. καλές επιδόσεις(του λείπει το 1GB RAM ορισμένες φορές λόγο touchwiz, αλλα στο 90% των περιπτώσεων παει άνετα) και  πολύ καλή αυτονομία.

Κάμερα καλή και επεκτάσιμη μνήμη. Ολα σωστα και ωραία τα κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...