panomelene Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα Μετά απο κάμποσους μήνες νομίζω βρήκα τι φταίει σε μια μητρική που είχα . Λοιπόν για να πάρω την ιστοριά απο την αρχή, είχα μια καινούργια la-9982p (με i7 4500U,8850m κτλπ) και δοκιμασμένη και δούλευε κουτί , πήρα λοιπόν σασί κτλπ και την έδωσα σε έναν τεχνικό .... Το λαπτοπ όταν τα έβαλε όλα μαζι δεν άνοιγε και μου είπε επειδή έχει κάτι σαν στρώμα γιαλιού ο cpu-gpu έκανε βραχυκύκλωμα αλλα φτίαχνετε γιατί κάτι κάηκε , τελικά δεν το έφτιαξε ποτέ και το λαπτοπ το έφτιαξα μόνος με άλλη πιο χαμήλη σε σπεκσ μητρική , το θέμα είναι οτί πρέπει να έβαλε πάστα που ήταν αγώγιμη η κάτι τέτοιο (δεν ξέρω ακριβως αλλα διάβασα πρόσφατα ότι δεν κανουν όλες οι πάστες σε gpu και το στρώμα που είχε απο πάνω ήταν μπαμ σαν τις gpu). Οπότε κατέληξα οτι 99% αυτό δημιούργησε το πρόβλημα καθώς κάτι άλλο δεν νομίζω να έγινε Υπάρχει πιθανότητα να την σώσω η πάει ; Γιατί έχει και καλούτσικα πράγματα πάνω Ευχαριστώ και συγνώμη για την έκθεση
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μπορείς να τη δώσεις τη μητρική για επισκευή και να σου πουν τι ακριβώς έχει και αν επιδιορθώνεται... αφού είσαι βόρεια σου έστειλα πμ που μπορείς να απευθυνθείς..
sil_unique Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 αν έχει βάλει αγώγιμη πάστα παίρνεις ένα σπρέι καθαρισμού επαφών χωρίς λάδι και το ψεκάζεις στο σημείο με πίεση ώστε να καθαρίσει από κάτω εκεί που είναι οι επαφές εαν έχει περάσει και δοκιμάζεις
panomelene Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Όντως υπάρχει πάστα ακόμα πάνω σε κάποια σημεία νομίζω Θα το δοκιμάσω ,δηλαδή με την αγώγιμη πάστα δεν γίνεται ζημιά ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα