Suzumebachi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καινουριος στο φορουμ, μπηκα ψαχνοντας καποιο κινητο για δωρο, μεταχειρισμενο μεν αλλα σχετικα καινουριο δε...Διαπιστωσα οτι πολλοι πουλανε κινητα τα οποια εχουν αγορασει σε τιμη ιδια η και μεγαλυτερη απο αυτη που πουλανε! Και ειδικα καποιες περιγραφες τυπου "αγοραστηκε εχθες, εγινε μια φορτιση για ελεγχο καλης λειτουργιας και μπηκε στο κουτι του!" Αυτο που καλοπροεραιτα θελω να ρωτησω ειναι...α) Γιατι να το κανει καποιος αυτο? Να το αγορασει και την επομενη μερα να το πουλησει αφου εχει ανοιξει για ελεγχο καλης λειτουργιας εφοσον πουλαει στην ΙΔΙΑ η και ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ τιμη σε σχεση με αυτη της αγορας?(δινονται ΚΑΙ αποδειξεις αγορας απο οτι βλεπω)β) Εφοσον εχει ανοιχτει η συσκευασια....δε θα επρεπε να πεφτει τουλαχιστον 20 ευρω η τιμη ασχετα αν αγοραστηκε εχθες προχθες, πριν μια βδομαδα κλπ? Ποιος ο λογος να μην παω να το αγορασω καινουριο?Δε θελω να θιξω κανεναν απλα δε μου καθεται καλα το ολο συστημα και μαλλον κατι μου λειπει απο την εξισωση.....Τα φωτα σας!!!!
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Γενικά αυτά τα ανοίχθηκε για να δω αν δουλεύει κτλπ μαλακιες ειναι,αν είναι σφραγισμενο και δεν δουλεύει απόδειξη έχει,το παει ο αγοραστής στο μαγαζί και παίρνει άλλο.απλα είναι ή γνωστη κομπινα το ανοίγουν να το δοκιμάσουν,το χαίρονται μερικές μέρες και μετά το πουλανε γ καινούργιο στους αφελείς. Το πήρε,το δούλεψε μερικές μέρες και μετά το έβαλε στο κουτι και θέλει να το πουλήσει όσο έχει το σφραγισμενο,γενικα κάτι τέτοιοι ψάχνουν κοροιδα. Γενικά να τους αποφεύγεις αυτούς.εγω μόλις δω κάτι τέτοια βγαινω επιτόπου από την αγγελία. Και το άλλο είναι ότι το ανοιξα αλλά είναι αφορτιστο ακόμα,δεν το δουλεψα καθόλου,το ανοιξα να δω αν δουλεύει και χιλιάδες άλλες δικαιολογίες,και όσο για την τιμή το δίνουν σαν "ευκαιρία" και έχει όσο το σφραγισμενο με την εργοστασιακή ταινία ασφαλείας. Μερικοί δεν εννοούν να καταλάβουν ότι ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΧΤΕΙ Ή ΤΑΙΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ! Τελείωσε το θέμα. Δεν έχει το ανοιξα να δω αν δουλεύει κτλπ. Τέλος! Αν ήταν έτσι κ εγώ το αμάξι μου το καινούργιο το πήρα,εκανα 100χλμ να δω αν δουλευουν όλα κομπλε και μετά το πάω αντιπρόσωπια και λέω αγόρασε το πίσω όσο το πήρα ίδια τιμή. Δεν παίζουν κάτι τέτοια. Οπότε ριχνετε άκυρο στα ανοιγμένα για "ελενχο" ή οτιδήποτε άλλο. Μόνο σφραγισμενο και να το ανοίγεται εσείς με την απόδειξη σας και όλα κομπλε 2
L0k0p0k013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Διοτι συνήθως είναι είτε απο συνδεσεις είτε εταιρικα είτε γενικά τσαμπα και άπλα προσπαθεί ο καθένας να βγάλει χαρτζιλικακι. Ειδικά κάτι τύπους που πουλάνε 50 εύρω πάνω απο τα κινεζομαγαζα (και γράφουν θα το ανοίξετε εσείς όταν έρθει) εκεί είναι για γέλια.
Suzumebachi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Διοτι συνήθως είναι είτε απο συνδεσεις είτε εταιρικα είτε γενικά τσαμπα και άπλα προσπαθεί ο καθένας να βγάλει χαρτζιλικακι. Ειδικά κάτι τύπους που πουλάνε 50 εύρω πάνω απο τα κινεζομαγαζα (και γράφουν θα το ανοίξετε εσείς όταν έρθει) εκεί είναι για γέλια. Αλλο αυτο, αυτο το καταλαβαινω και ειναι λογικο. Το οτι το αγοραζουν σημερα το ανοιγουν και το πουλανε την αλλη μερα δε το καταλαβαινω. Αντε ενας δυο να μη τους αρεσε στο χερι πχ. να το καταλαβω....
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αλλο αυτο, αυτο το καταλαβαινω και ειναι λογικο. Το οτι το αγοραζουν σημερα το ανοιγουν και το πουλανε την αλλη μερα δε το καταλαβαινω. Αντε ενας δυο να μη τους αρεσε στο χερι πχ. να το καταλαβω.... Υπάρχουν και οι επιδοτήσεις, κάποιος το παίρνει για να μην χάσει την επιδότηση ενώ έχει ήδη κινητο, οπότε και το πουλάει αφού απλά το δοκίμασε
Ntelosxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Και μια μεγαλη αλλη απορία... Βλεπεις κινητα πχ. G4 290€ μεταχειρισμένο, s5 290€ και κατι αλλα που δεν τα θυμάμαι επειδή ψιλοψαχνομαι για μεταχειρισμενα. Αυτοι οι τύποι δεν βλεπουν σημερινές τιμες? Και εχει πολλα τέτοια.
Suzumebachi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Υπάρχουν και οι επιδοτήσεις, κάποιος το παίρνει για να μην χάσει την επιδότηση ενώ έχει ήδη κινητο, οπότε και το πουλάει αφού απλά το δοκίμασε Εφοσον το δοκιμασε , η τιμη επρεπε να πεφτει , κατα την ταπεινη μου αποψη, 20+ ευρω. Δε με νοιαζει τι το εκανε, το ανοιξε...μπορει να το λερωσε να του επεσε μπορει και τιποτε απο ολα αυτα.... Εαν το πηρε απο επιδοτηση και το πουλαει σφραγισμενο οκ.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Φιλέ έχεις μία λάθος αντίληψη για το ποσο ο κάθε ενας θα πουλησει, είναι πολύ απλό αν δεν σε συμφέρει δεν το αγοράζεις Για αυτό άλλωστε απαγορεύεται και από τους κανόνες του φόρουμ ο σχολιασμός των αγγελιών Ή συζήτηση εχει γίνει πολλές φορές εδω στο φορουμ και ποτέ δεν κατέληξε κάπου 1
spyros007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ενταξει δεν θα το αφησουμε και ασχολίαστο ομως..........
@topos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μηπως τα παιρνουν με τιμολογιο και θελουν να βγαλουν κερδος το φπα? Εαν συζηταμε για κινεζικα, λογικο το βλεπω να εχουν ενα 10-15% πανω απο την τιμη του κινεζου μιας κ δεν μπλεκεις με paypal/αναμονες κ δεν εχεις τον φοβο τελωνειου. 1
akadia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Προσωπικά βρεθικα με ένα iphone 6s plus 64 gb(πληρωθικα για μία δουλειά λόγω έλλειψης μετρητων) Το είχα σφραγισμένο δεν το ανοιξα ούτε από περιέργεια.πωληθικε 750 ευρώ 48 ευρώ κάτω από την χαμηλότερη τιμη σε σκρουτζομαγαζο. Το πήρε μία κοπέλα,εκανε σαν τρελλή από την χαρά της. Της είπα αν το ανοιξεις και δεν το πάρεις θέλω 100 ευρω ακριβώς για όλα τα παραπάνω που γραψατε. Στον αντίποδα πριν λίγες μέρες πήρα ένα κινητό 90 ευρώ 7 ημερών(!!!!!)από τιμή καινούργιου 135!!!! Απλά είπε ότι δεν της άρεσε(προσωπικά το θεωρω πολύ καλό τηλέφωνο) Απλά δεν είπε βλακειες για ελενχο κτλ......
Suzumebachi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Απαγορευεται ο σχολιασμος? Δε το ηξερα αυτο....περιεργο μου ακουγεται. Ναι σιγουρα ο καθενας πουλαρι οσο θελει απλα για τις συνθηκες γυρω απο την τιμη λεω και αυτο επειδη ειμαι καινουριος και λεω μηπως κατι δε πιανω......τεσπα.
Mariosap Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Απλό είναι το θέμα ο κάθε ένας ορίζει την τιμή που θέλει και ας είναι τρελό μερικές φορές. Απλά μην ασχολησε μαζί τους και πήγαινε πάρα κάτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα