enlightened Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Πήρα το s7 edge μόλις την προηγούμενη Παρασκευή και υπάρχει μια λεπτή γρατζουνιά κατά μήκος όλου του αριστερού edge εκεί που αρχίζει η κούρβα η οποία ειδικά σε πιο λευκά χρώματα κάνει μπαμ γιατί δημιουργείται το "rainbow effect" Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι μάλλον "ξύστηκε" στο παντελόνι μου και έγινε αυτή η ίσια γραμμή που δεν είναι καν απτή (δεν έχει καθόλου βάθος). Η οθόνη ρε παιδιά αλλάζει με την εγγύηση; Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλαχτεί χωρίς χρήματα; (295 ευρώ!!!!!!!!) Δεν μπορώ να το βλέπω, πονάει η ψυχή μου... Να το έριχνα κάτω να πω πάει στο καλό, αλλά αυτό και τα μάτια μου ήτανε... Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.... 1
L0k0p0k013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Απο όσο ξέρω οχι,δεν καλύπτεται απο εγγύηση εκτός αν είχες κάποια έξτρα όπως δίνουν τα public.
basilis5 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 εκτος κι αν δεν την εκανες εσυ, και δεχτουν οτι ηταν απο την αρχη.
taslikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αν την έκανες εσυ δεν μπορούν να την αλλαξουν. Εδώ και αυτοί να έφταιγαν θα κοίταγαν να πληρώσεις... Όπως και να εχει κανε μια προσπάθεια και ενημέρωσε μας.
Haldol Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Η οθόνη δεν αλλάζει με την εγγύηση (χωρίς χρήματα). Ακόμα και σπάσιμο θα θεωρηθεί δικό σου φταίξιμο. Πόσο μάλλον για γρατσουνιά. Ακόμα και οι "επεκτάσεις" εγγύησης που παρέχουν διάφορα καταστήματα, δεν καλύπτουν γρατσουνιές. Καλορίζικο, και την επόμενη φορά tempered glass, ή έστω μια ζελατίνα.
kogi4ever Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ψάξτε λίγο και δες αν μπορείς να χαλάσεις την οθόνη εσύ με κάποιο τρόπο χωρίς να χαλασεις την εγγύηση.Πχ εμένα μου ο του μου έβγαλε μια ροζ γραμμή την οποία θα μου άλλαξαν όλη την οθόνη αν το έστελνα. Δεν αν μπορείς με κάποιο τρόπο να κάνεις κάτι τέτοιο χωρίς να το ρίξεις κάτω ή να πειρσξεις τη knox
@topos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Παντως δυσκολα χαραζοντε αυτες οι οθονες.. Μηπως το εδωσες να το περιεργαστει καμια φιλη με κανενα παραξενο δαχτυλιδικο?
karaLRS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ψάξτε λίγο και δες αν μπορείς να χαλάσεις την οθόνη εσύ με κάποιο τρόπο χωρίς να χαλασεις την εγγύηση.Πχ εμένα μου ο του μου έβγαλε μια ροζ γραμμή την οποία θα μου άλλαξαν όλη την οθόνη αν το έστελνα. Δεν αν μπορείς με κάποιο τρόπο να κάνεις κάτι τέτοιο χωρίς να το ρίξεις κάτω ή να πειρσξεις τη knox Στην λαμογια πρώτοι είμαστε... 1
enlightened Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Πάντως ντάξει μετά από λίγες μέρες μου έχει καθίσει και δε με πειράζει πια... Δε νομίζω να έχει θέμα στην πώληση γιατί φαίνεται μόνο σε full brightness, όταν έχει σκοτάδι, βλέπεις κάτι εντελώς ή σχεδόν εντελώς λευκό και κοιτάς συγκεκριμένα αυτό το σημείο. Πράγμα πολύ σπάνιο. Ειδικά έξω με όλες αυτές τις αντανακλάσεις το πρωί ή σε χαμηλό brightness το βράδυ ή όταν δείχνει κάτι μη λευκό δε φαίνεται με τίποτα, ούτε όταν είναι κλειστή η οθόνη... Μάλλον ήμουν λίγο υπερβολικός.. Δε με νοίαζει τόσο για εμένα αλλά για τη μεταπωλητική του αξία που ούτως ή άλλως θα πάει στον πάτο, αλλά άμα έχει και τίποτα εξωτερικά τη μάμησες... Δυστυχώς tempered glass ειδικά δεν μπορώ. Μια που λένε ότι φεύγει στο edge μία ότι δεν έχει το ίδιο gliding quality ή το ίδιο image quality, ε δεν έχω ψηθεί με τίποτα... Τέλος πάντων, no big deal γενικά :Ρ Στην λαμογια πρώτοι είμαστε... Έλα μωρέ, δε μιλάει σοβαρά κι εσύ.... :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα