Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μαλλον λες αυτο http://greek-weather.org/ οι τιτλοι ειναι διαμαντια ακατεργαστα

ΤΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

"συνεχόμενοι σεισμοί με μεγέθη από 1,4 ως και 3,2 Ρίχτερ ταρακουνούν την ανατολική Αχαϊα."

Καλά μιλάμε οι Πατρινοί πρέπει να χουν χεστεί πάνω τους με το 1.4.

Δημοσ.

μαλλον λες αυτο http://greek-weather.org/ οι τιτλοι ειναι διαμαντια ακατεργαστα

Σοβαρά ;;;

Ψέματα είναι όλα τα παρακάτω ;;;

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ !

ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...

ΤΩΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΚΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ | ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ !! ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΡΙΜΥ ΚΥΜΑ ΚΑΥΣΩΝΑ !!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ !! ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ !!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ~ GREEK-WEATHER.ORG

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ | ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!

ΤΟ GREEK-WEATHER.ORG ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ !! GREEK-WEATHER.ORG | Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ !!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Δεν το πιστεύωωωωωω... :o :O :o :O

Δημοσ.

είναι πάσης της φύσης γνωστό ότι οι νεότερες γενιές είναι χειρότερες από τις παλιότερες. ειδικά οι νεάντερνταλ ήταν τοπ, αξεπέραστοι.

κοινώς : live and let live. μην σχολιάζεις τι κάνει η κάθε γενιά μα και η δικιά σου κάτι ανάλογα έκανε και τότε.

*ΥΓ . είμαι παλαιότερης γενιάς. πριν σχολιάσεις.

Και εγω παλιοτερης γενιας και δεν συμφωνω με τον ακριτο θαυμασμο των παλαιοτερων γενιων. "Ολα τα κανουν λαθος οι νεοι" Ξεκολλατε πια. Πιο καλα τα κανουν, ο κοσμος αλλαζει.

Ο greek weather ειναι ισως αυτος που θα αξιζε μια χρηματικη ποινη για διασπορα ψευδων ειδησεων και προσπαθεια προκλησης πανικου στο κοινο. Τον γλεντανε πολυ συχνα στο ελληνικα hoax

Δημοσ.

Μόνο που διαβάζω τα σχόλια που γράφουν τα παιδιά εδώ σε στιλ clickbait μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, φαντάσου όταν τα βλέπω στο fb. Φυσικά οπότε βλέπω να ποστάρει φίλος κτλ κάνω μπλοκ στη σελίδα και ησυχάζω. Αλλά δεν έχουν τελειωμό τα γμμενα .

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο , πραγματικα εχω σταματησει να κανω κλικ σε ποστ μονο και μονο απο αυτο το αισχος . βασικα πρεπει να εχει ενα κουμπι να κανεις report και να μπλοκαρει ολο το domain μολις μαζεψει πχ 5-10 reports. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...