Zein Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Επιτελους και εχω βαλει στο ματι μια κωλοσελιδα greekweather-κατι που ολο ανεβαζει για καυσωνες με 55 βαθμους και για καταιγιδες με gail force winds λες και θα ζησουμε το twister ξερω γω. μαλλον λες αυτο http://greek-weather.org/ οι τιτλοι ειναι διαμαντια ακατεργαστα
king2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Το facebook ειναι η μαστιγα της δεκαετιας.Ελπιζω καποια στιγμη να κλεισει να ηρεμησουν ολοι με τα like τα comments και οτι μαλακια τους δερνει με τα check in.Παλιοτερα ειχαμε το hi5 κανα myspace καναμε το χαβαλε μας αλλα οχι αυτο το πραγμα που εχει ξεφυγει ειδικα στις μικροτερες ηλικιες δεν ξερουν να μιλησουν μεταξυ τους μιας και συνεχεια ειναι πανω απο το κινητο και κανουν like στη γκομενα/γκομενο που ειναι 500χιλιομετρα μακρια. 2
Ggwpezi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μην είστε τόσο κακοί!!! μυαλό έχετε και μπορείτε να φιλτραρετε ότι βλέπετε. Άμα δεν θέλετε να συνεισφέρετε με το κλικ σας, απλά αγνοήστε το άρθρο. Και αυτοί την δουλειά τους κάνουν για να βγάλουν το χαρτζιλίκι τους. Όσον αφορά το θέμα, εμένα με συμφέρει αυτό γιατί έχω τέτοια σελίδα αλλά ποτέ δεν έβαζα τραγικά clickbait titles. Οπότε περιμένω να ανέβω Ps: το φαινόμενο του clickbait δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Πάντα θα υπάρχει ένας τίτλος που θα ξεφεύγει από το φβ... 1
chattr +i Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι, λεω εγω τωρα Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από chattr +i 1
mants118 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 καλή κίνηση αλλά η πιο σωστή από όλες είναι εμείς οι χρήστες να μην ασχολιόμαστε με τέτοιες σελίδες!!! Εννοείται ότι ένα άρθρο/είδηση/ανάλυση πρέπει να έχει ένα ευρυματικό και ενδιαφέρον τίτλο ΑΛΛΑ όχι αυτές τις γελοιότητες!!!!
mg3575 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ο ΜΑΡΚΟΣ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΚΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΣΙΩΝΗΣΤΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΠΡΩΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΟΣΟΥΝ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ !1!1 ΞΙΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΕΛΙΝΕΣ ΔΙΑΓΔΩΣΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΙΒΑΣΟΥΝ !!!11 5
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Το facebook προσπαθει να μειωσει τα clickbait αρθρα αλλα..εγινε κατι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Επιτελους και εχω βαλει στο ματι μια κωλοσελιδα greekweather-κατι που ολο ανεβαζει για καυσωνες με 55 βαθμους και για καταιγιδες με gail force winds λες και θα ζησουμε το twister ξερω γω. μαλλον λες αυτο http://greek-weather.org/ οι τιτλοι ειναι διαμαντια ακατεργαστα CLickbait alert. Με κάνατε και πάτησα να δω τη σελίδα! Έπαθα ΣΟΚ... Δεν το πιστεύω. 1
yokki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Το facebook ειναι η μαστιγα της δεκαετιας.Ελπιζω καποια στιγμη να κλεισει να ηρεμησουν ολοι με τα like τα comments και οτι μαλακια τους δερνει με τα check in.Παλιοτερα ειχαμε το hi5 κανα myspace καναμε το χαβαλε μας αλλα οχι αυτο το πραγμα που εχει ξεφυγει ειδικα στις μικροτερες ηλικιες δεν ξερουν να μιλησουν μεταξυ τους μιας και συνεχεια ειναι πανω απο το κινητο και κανουν like στη γκομενα/γκομενο που ειναι 500χιλιομετρα μακρια. είναι πάσης της φύσης γνωστό ότι οι νεότερες γενιές είναι χειρότερες από τις παλιότερες. ειδικά οι νεάντερνταλ ήταν τοπ, αξεπέραστοι. κοινώς : live and let live. μην σχολιάζεις τι κάνει η κάθε γενιά μα και η δικιά σου κάτι ανάλογα έκανε και τότε. *ΥΓ . είμαι παλαιότερης γενιάς. πριν σχολιάσεις. 4
dinko Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εγώ γνωρίζω προσωπικά άνθρωπο που έχει αγοράσει διαμέρισμα και αυτοκίνητο έχοντας στη κατοχή του για χρόνια clickbait σελίδες στο fb. Μιλάμε για χιλιάδες ανούσια άρθα τύπου "απίστευτο" κλπ. Στο παιχνίδι αυτό μπαίνει και το ProtoThema με δημοσιεύσεις τύπου "Η Αθηνά Οικονομάκου έριξε το Instagram" και πας μέσα και βλέπεις την τύπισσα με μαγιό, WOW! http://www.protothema.gr/life-style/article/600646/anastasia-ashley-i-kauti-serfer-tha-anastatosei-to-rio/
redcom7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλά να την πατάς και να πατάς like Για να διαβάσεις την μλκια αλλά κάποιοι το κάνουν και δημοσίευση στην σελίδα τους σαν καλό δημοσιογράφοι του καναπέ που είναι... Τσουρέκια όμως
De@th L0rd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Επιτελους και εχω βαλει στο ματι μια κωλοσελιδα greekweather-κατι που ολο ανεβαζει για καυσωνες με 55 βαθμους και για καταιγιδες με gail force winds λες και θα ζησουμε το twister ξερω γω. Greek-weather.org Είναι λυπηρός ο τρόπος που επιλέγουν να βγάζουν χρήματα κάποιοι. Σκουπίδια πραγματικά. Να του καεί το pc.
liodos1988 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Plot twist , αυτο το αθρο ειναι καθαρα για να μαζέψει κλικς .
k_dinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μιας και πάει να γίνει fool-proof το fb, ας βγέλει και μια επίσιμη ανακοίνωση ότι τα like και τα shares σε διάφορα άρθρα δεν είναι ικανά να θεραπεύσουν καρκίνους κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα