tarantules Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Έχω δει οτι πουλάνε ενσύρματα ODB-II με σύνδεση USB. Αυτά εαν συνδεθούν σε 2DIN android car stereo θα βλέπεις στην οθόνη τις πληροφορίες ή παίζει μόνο εαν πάρεις ασύρματο ODB-II και κάνεις pairing μέσω bluetooth ή WiFi ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Με ενσύρματο δε θα κάνεις δουλειά μόνο ίσως με otg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 παντως το συγκεκριμενο σε ασυρματο το εχω παρει και δουλευει μια χαρα.το συνδεω με 7inch tablet που σταθεροποιω στο καντραν και απο ενδειξεις εχω πλεον και την στιγμιαια καταναλωση και βολευει πολυ ειδικα στα ταξιδια οπου προσπαθω να κανω οικονομικη οδηγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 παντως το συγκεκριμενο σε ασυρματο το εχω παρει και δουλευει μια χαρα.το συνδεω με 7inch tablet που σταθεροποιω στο καντραν και απο ενδειξεις εχω πλεον και την στιγμιαια καταναλωση και βολευει πολυ ειδικα στα ταξιδια οπου προσπαθω να κανω οικονομικη οδηγηση. Εάν θυμάμαι καλά έχεις Honda HR-V 2001,έχω και εγω το ίδιο Accord 01/2003 και με το Torque δέν μου αναγνωρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Σωστα θυμασαι. Το Torque(Lite) χρησιμοποιω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα