Delije Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά,είδα ότι δεν υπάρχει ενότητα για το παιχνίδι και είναι κρίμα. Οπότε μπορούμε να μαζευτούμε και να ανταλλάξουμε γνώμες και απόψεις.Ξεκίνησα με cleric και είμαι 44 lvl,σταθερά σε όλα τα mmo healer λόγο warcraft,6 χρόνια paladin raid healer. https://store.playstation.com/#!/en-us/games/neverwinter/cid=UP1980-CUSA04314_00-2016NEVERWINTER1
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Για να μην υπαρχει ενοτητα για το εν λογω παιχνιδι μαλλον σημαινει οτι δεν υπαρχει ενδιαφερον για αυτο,κοινως δεν το παιζουν και πολλοι Προσωπικα το ειχα δοκιμασει στο pc και δεν μπορω να πω οτι με τραβηξε πολυ.
Delije Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Απλά πιστεύω ότι είναι καινούργιο ακόμα για το ps4 19 Ιουλίου κυκλοφόρησε,τι να πω θα δείξει ο καιρός. Αυτό που βλέπω πάντως εγώ και από τα παιδιά από το guild που είχαμε μια κουβέντα το παιχνίδι έχει μαζέψει πάρα πολύ κόσμο!!! Και επίσης και από τα community στο Faceboοk δείχνει ότι αρέσει στων κόσμο. Βλέπουμε.
anemos1985 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 κανε με add στο παιχιδι φιλε μου anemos1985
xXAntonisXx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα στην ομάδα . Ψάχνω άτομα για να λιώσουμε στο neverwinter. Για ps4 αναφέρομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα