jason0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Εχω το παραπανω ρουτερ την εκδοση v11.1 και το εχω ρυθμιση ως wds repeater.Το προβλημα ειναι οτι δεν δινει ip.Αν βαλω καρφωτες δουλευει κανονικά χωρις προβλημα. Εχει κανεις καποια λυση? Απο οτι εψαξα λιγο εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα.Τα ιδια κανει και με stock και με dd-wrt σε client bridge και virtualap Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από jason0
evkar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 προσωπικά ένα tp link που προσπάθησα να το βάλω να δουλέψει σαν repeater , μου έβγαλε τον χριστό για να δουλέψει και πάλι όμως με προβλήματα . Μπες στο interface του με καλώδιο ethernet και άλλαξε ό,τι ρυθμίσεις θέλεις . Πρέπει να βάλεις καρφωτή διευθυνση , αλλίώς δεν το βλέπει με τίποτα. Και πάλι όμως θα σου χάνει σύνδεση , που και που .
jason0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εμενα παιζει μια χαρα αμα βαλω καρωτες! Απλα θελω να τις περνει αυτοματα.Μονο αυτο το προβλημα εχει...ως τωρα Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...αν χρειαζετε κατι αλλο να αλλαξω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα