Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως το βαζω;

Αν ηξεραν να το φορμαρουν θα το ειχαν κανει απο χτες.

Εγω βλεπω μονο οτι λεει κληση αλλα δεν νομιζω να καλει.

Αν μ πεις πως το βαζω να κουδουναει ασταματητα ισως το ακουσω πουθενα γιατι κοβω βολτες πανω κατω

Πας εδώ -> https://www.google.com/android/devicemanager?hl=el  (τελικά δεν έχει ήχο. Μάλλον στον Mi λογαριασμό το είχα δει)

post-347207-0-25830800-1470400726_thumb.jpg

Δημοσ.

Τωρα μπυ το δειχνει συνεχεια εκει.

Πως δουλευει αυτο με ιντερνετ;

Δηλαδη το οτι το βρισκω σημαινει οτι η συσκευη ειναι ανοιχτη και συνδεδεμενη στο ιντερνετ;

Επισης σημαινει οτι δεν εχουν αλλαξει το mqil και δεν εχουν κανει φορματ σωστα;

Ναι εκει μπαινω κ εγω και το βρισκω.

Καμια φωυο δν παιζει να τραβηξει το κινητο με καποιο τροπο ε;

Αν ειχα κανει mi acount ή αν ειχα κατεβασει καμια εφαρμογη θα τους ειχα πιασε μεχρι τωρα :(

Δημοσ.

Τωρα μπυ το δειχνει συνεχεια εκει.

Πως δουλευει αυτο με ιντερνετ;

Δηλαδη το οτι το βρισκω σημαινει οτι η συσκευη ειναι ανοιχτη και συνδεδεμενη στο ιντερνετ;

Επισης σημαινει οτι δεν εχουν αλλαξει το mqil και δεν εχουν κανει φορματ σωστα;

Ναι εκει μπαινω κ εγω και το βρισκω.

Καμια φωυο δν παιζει να τραβηξει το κινητο με καποιο τροπο ε;

Αν ειχα κανει mi acount ή αν ειχα κατεβασει καμια εφαρμογη θα τους ειχα πιασε μεχρι τωρα :(

Καλό είναι να φτιάξουν Mi Λογαριασμό όσοι έχετε Mi κινητό. Βοηθάει πολύ, αφού σε περίπτωση format, εάν αυτός που το κάνει δεν ξέρει τον κωδικό σας, θα έχει ένα κλειδωμένο τηλέφωνο. Δες και αυτό στο site του en.miui -> hhttp://en.miui.com/thread-81427-1-1.html

Δημοσ.

Δεν πολυ καταλαβα τι μπορω να κανω με το τελευταιο που μου εστειλες;

Sms πως θα στειλω αφου θα εχουν πεταξει την καρτα σιγουρα;

Δημοσ.

Μπες στο google dashboard (γραφτω ετσι), πηγαινε στην επιλογη android, θα βρεις τη συστευη σου, πατα πανω και θα σου βγαλει επιλογη αν εχασες το κινητο Πατα την επιλογη και θα μπορεις να το κανεις να καλεσει και επισης να εμφανισει μνμ στην οθονη (οχι sms ειναι ασχετο με την sim).

Δημοσ.

Εφοσον εντοπιζεται το gps σημαινει οτι η συσκευη δεν εχει αλλαξει ακομα email, ειναι ανοιχτη και εχει συνεδεση στο ιντερνετ και στο gps, ετσι;

Ξερει κανενας αν μπορω να βρω σε ποιο ρουτερ εχει συνδεθει η συσκευη;

Δημοσ.

Μιας και δεν ξέρω από android, αλλά στο iPhone περνάς tweak που όποια κάρτα sim και αν έχει μέσα, μετά από 3 λανθασμένες προσπάθειες για την είσοδο στο τηλέφωνο ανοίγει αυτόματα τα δεδομένα της sim ώστε να το βρεις πιο εύκολα. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο android ώστε να βοηθήσουμε τον φίλο?

Δημοσ.

Κάνε απομακρυνσμένο κλείδωμα όσο προλαβαίνεις ακόμα και άρχησε να κλαις μετά

Επίσης φαντάζομαι δεν πήγες στα μαγαζία να λες έχετε κινητό samsung 320 μαυρο γιατί τότε απλά έπεσε σύρμα ότι είναι δικό σου

Δημοσ.

Οχι ρωτουσα γενικα αν εχουν μεταχειρισμενα κινητα να μου δειξουν αλλα ολοι ελεγαν οτι πουλανε μονο καινουρια.

Φανταζομαι θα αλλαζουν προσοψεις και τα πουλανε για καινουρια...

Το απομακρυσμενο κλειδωμα τι ακριβως κανει;

Δημοσ.

Τρεξε και καντο...απο το google dashboard...εν συντομια του κανεις wipe data (formatας πουμε) ωστε να σβησεις προσωπικα στοιχεια...παντως παραξενο που το εχουν ανοιχτο...

Δημοσ.

δεν είναι μονό mi λογαριασμός πρέπει να το χει ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις του + η συσκευή πρέπει να ναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ με ενεργοποιημένο gps (που πιάνει δορυφόρο) .... τρεχαγυρευόπουλος δηλ ξέχασε το όπως είπαν και οι άλλοι

Δημοσ.

Τιποτα δεν εκανα :(

Σημερα και χτες δεν μπορω να το εντοπισω. Οποτε λογικα το εχουν κανει φορματ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους πηρε 2 μερες;

Σκεφτομαι μηπως ειχαν φοβηθει και υο χαν πεταξει πουθενα και τελειωσε η μπαταρια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...