ARTHURLUFFY Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καλησπερα εκλεψαν το κινητο τηε κοπελας μου. Ενα xiaomi redmi note 3. Μπηκα στο site της google αλλα δεν μπορει να το ενυοπισει προφανως γιατι το εχουν απενεργοπιησει. Υπαρχει τροπος να το βρουμε; Δεν ειχα κατεβασει εφαρμογες η κατι τετοιο. Οποιος γνωριζει παρακαλω να βοηθησει ευχαριστω πολυ.
papp0us Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 μέσα απο τη συσκευή, πέρα απο τον Google λογαριασμό ζητάει να κάνει και λογαριασμό Mi της Xiaomi
tyf Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 δοκιμασε να μπεις στο playstore απο pc Με το account (gmail) της κοπελας και βαλε να κατεβασει εφαρμογη. (θα σε ρωτησει σε ποια συσκευη και επελεξε το κινητο (ουσιαστικα την εγκαθισταστας απομακρυσμενα αν εχει το κινητο internet και δεν το εχουν κανει reset. δοκιμασε να κατεβασεις αυτην την εφαρμογη. wheres my droid. αν την βαλει στειλε sms να σου στειλει τοποθεσια η εστω να δεις το νουμερο που εχουν βαλει. ενα αλλο ειναι να μπεις στο gmail και να δεις τις τελευταιες ip που εχει κανει login στο acount. οχι οτι θα κανεις πολλα αλλα κατι ειναι. μετα δεν ξερω αν μπορεις να πας στην εταιρεια που ειχες την γραμμη και να ζητησεις να κλειδωσουν το Imei σαν κλεμενο. Where's My Droid
newsformobiles Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Τι rom είχε μέσα!? Δεν νομίζω να μην είχε mi λογαριασμό. Για να δει εάν μπορεί να μπει κάπως εδώ: https://i.mi.com Εάν μπει, μπορεί να το βρει, να το κλειδώσει, να το κάνει να βαράει δυνατά. Πάντως εάν έχει δηλωθεί στον mi λογαριασμό της και πάνε να κάνουν factory reset, αν δεν έχουν τον κωδικό, θα έχουν ένα άχρηστο κινητό.
icsd08063 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Και μιας και έχει ανοιχτεί το θέμα, να κάνω μία ερώτηση και εγώ. Πώς κάνει κάποιος wipe out / find on map κτλ. σε χαμένο android τηλέφωνο και συγκεκριμένα σε galaxy A5 2016? Η κοπελιά μου πρόσφατα πήρε το συγκεκριμένο τηλ ως δώρο, μετακομίζοντας από Windows Phone όπου εκεί η διαδικασία ήταν αρκετά απλή (outlook account με όλες τις ζητούμενες λειτουργίες σε περίπτωση απώλειας τηλ. εκεί μέσα). Παίζει κάτι σε εφαρμογή? Υπάρχει κάτι embedeed στο τηλ από μαμά? Υ.Γ. Μακάρι να το βρείτε φίλε μου...
ARTHURLUFFY Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω πολυ ολους σας. Δεν ειχε κανει δυστυχως mi λογαριασμο την ρωτησα Εβαλα να κατεβει η εφαρμογη wheres my droid. Αν κατεβει πως θα το μαθω; Και για το sms δεν καταλαβα τι να κανω;
AntiCambeR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Επειδή πιθανότατα δεν θα το βρείς, τουλάχιστον δώσε στον πάροχο το IMEI για να αχρηστέψουν το κινητό και να μην λειτουργεί σε κανένα δίκτυο.
m4rk0s Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ναι το καλυτερο ειναι να αχρηστευσει ο παροχος το imei.Μολις το εκανα και εγω, πρωτα με αιτηση στην αστυνομια. Ολα τα findmymobile σε περιπτωση κλοπης απαιτουν να ανοιχθει η συσκευη και να συνδεθει σε δικτυο (απιθανο σεναριο γιατι αν ειναι να στο φαει ο αλλος δεν προκειτε να το ανοιξει). Βεβαια και το imei αλλαζει με φλασαρισμα, αλλα ελπιζεις οτι απλα το πηρε καποιος για την γκομενα...Απο google το μονο που συνηθως βλεπεις ειναι τι ωρα το εκλεισε ο αλλος και που... @ics...ναι υπαρχει το findmymobile της samsung
ARTHURLUFFY Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Η συσκευη εντοπιζεται καπου καπου στην σοφοκλεους στην ομονοια σε ενα μερος που ειναι γεματο πακιστανους και μαγαζακια με κινητα. Ρωτησα σε ενα ενα αν εχουνε μεταχειρισμενα κινητα να μου δειξουν και δεν μου το δειξε κανενας. Βεβαια μετα που τι σκεφτηκα γισ να την εντοπιζω σημαινει οτι δεν εχουν κανρι φορματ ακομα οποτε και δεν θα την ποτλανε ακομα. Καλεσα την αστυνομια αλλα μ ειπαν οτι δν μπορουν να κανουβ κατι γτ εχει κ ξενοδοχειο εκει και μπορει να ειναι οπου δηποτε. Προσπαθησα να κανω κληση μεσω google αλλα δν γινεται γτ το σημα το βρισκει για λιγο. Καμια ιδεα;
newsformobiles Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Νομίζω μπορείς να βάλεις μήνυμα ότι είναι κλεμμένο, όπως το ν'αρχίσει να βαράει δυνατά. Βέβαια έτσι θα καταλάβουν ότι τους βρήκες και ή θα το πετάξουν στα σκουπίδια ή θα το φορμάρουν.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Πως το βαζω; Αν ηξεραν να το φορμαρουν θα το ειχαν κανει απο χτες. Εγω βλεπω μονο οτι λεει κληση αλλα δεν νομιζω να καλει. Αν μ πεις πως το βαζω να κουδουναει ασταματητα ισως το ακουσω πουθενα γιατι κοβω βολτες πανω κατω
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Η συσκευη εντοπιζεται καπου καπου στην σοφοκλεους στην ομονοια σε ενα μερος που ειναι γεματο πακιστανους και μαγαζακια με κινητα. Ρωτησα σε ενα ενα αν εχουνε μεταχειρισμενα κινητα να μου δειξουν και δεν μου το δειξε κανενας. Βεβαια μετα που τι σκεφτηκα γισ να την εντοπιζω σημαινει οτι δεν εχουν κανρι φορματ ακομα οποτε και δεν θα την ποτλανε ακομα. Καλεσα την αστυνομια αλλα μ ειπαν οτι δν μπορουν να κανουβ κατι γτ εχει κ ξενοδοχειο εκει και μπορει να ειναι οπου δηποτε. Προσπαθησα να κανω κληση μεσω google αλλα δν γινεται γτ το σημα το βρισκει για λιγο. Καμια ιδεα; Πρόσεχε εκεί που ρωτάς και ψαχνεις μην έχεις την ίδια τύχη με το κινητό. Μην μπλέκεις για ένα κινητό, δεν αξιζει, υπάρχει έχθρα εκεί έξω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα