Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα πηρα τα παρακατω προς το παρον και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος :

INTEL 8700K BOX

Asrock Fatal1ty Z370 Gaming K6

G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZB)

Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hammerd είπε

Τελικα πηρα τα παρακατω προς το παρον και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος :

INTEL 8700K BOX

Asrock Fatal1ty Z370 Gaming K6

G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZB)

Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν .

Καλοριζικο να το ευχαριστηθεις πηρες συστημα που για μια 5ετια δεν θα χρειαστει αλλαγη. Με gpu τι εκανες?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω heybro !

ηταν να δανειστω μια 980ti, τελικα δεν εκατσε , εχω μεινει με την 770 η οποια ομως πηρε τα πανω της αρκετα με τον

8700k , οποτε παραμενω σε αυτη και μαζευω για κατι καλυτερο στο μελλον , παιζει και μια rx580 να μου δωσουν για δοκιμη

και αγορα γυρω στο 300αρι οποτε βλεπουμε, ανοιχτα ολα ενδεχομενα !

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hammerd είπε

Σε ευχαριστω heybro !

ηταν να δανειστω μια 980ti, τελικα δεν εκατσε , εχω μεινει με την 770 η οποια ομως πηρε τα πανω της αρκετα με τον

8700k , οποτε παραμενω σε αυτη και μαζευω για κατι καλυτερο στο μελλον , παιζει και μια rx580 να μου δωσουν για δοκιμη

και αγορα γυρω στο 300αρι οποτε βλεπουμε, ανοιχτα ολα ενδεχομενα !

Ο 8700k δινει ζωη σε οτι καρτα και αν του δωσεις. Περιμενε για τις νεες που θα βγουν και βλεπεις. Για την ωρα ειναι αρκετα ακριβες λογικα με καποια 1160 κατα Αυγουστο με επιδοσεις 1070 θα εισαι κομπλε για πολυ καιρο. 

Δημοσ.

ετσι σκεφτομαι να κανω , κατσε να πληρωσω αυτα πρωτα που τα εχω βαλει 6 δοσεις και μετα παλι :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hammerd είπε

ετσι σκεφτομαι να κανω , κατσε να πληρωσω αυτα πρωτα που τα εχω βαλει 6 δοσεις και μετα παλι :P

Τα πήρες από ένα κατάστημα όλα? Μέχρι να περάσουν οι 6 μήνες πιστεύω θα βρίσκεις πολύ καλές κάρτες σε λογικές τιμές. Αν πάντως δεν κάνεις καθόλου oc στον επεξεργαστή θα σε βόλευε και ο απλός 8700 πιστεύω. Αν κάνεις αλλάζει το πράγμα. 

Δημοσ.

αυτο που βλεπω ειναι οτι το oc ειναι σχετικα απλη υποθεση σε σχεση με τον q9550 που ειχα πριν και αυτο

που μαλλον θα παρω πρωτα ειναι κουτι-υδροψυξη για να τον κραταω δροσερο στα 5 ghz.

εχω ανοιξει ηδη αλλο θεμα σχετικα με αυτα τα parts που αγορασα , αλλα τα λεμε και απο δω αν δεν ειναι προβλημα...

ναι ολα απο ενα τα πηρα , ναι θα ασχοληθω με το oc μεχρι τα 5 ghz σιγουρα !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hammerd είπε

αυτο που βλεπω ειναι οτι το oc ειναι σχετικα απλη υποθεση σε σχεση με τον q9550 που ειχα πριν και αυτο

που μαλλον θα παρω πρωτα ειναι κουτι-υδροψυξη για να τον κραταω δροσερο στα 5 ghz.

εχω ανοιξει ηδη αλλο θεμα σχετικα με αυτα τα parts που αγορασα , αλλα τα λεμε και απο δω αν δεν ειναι προβλημα...

Για τα 5 για καλοκαίρι θα τον δουλεύεις στους 60 συν μόνιμα ειδικά σε βαριές εργασίες. Έχει tjmax 105 όμως που είναι απόλυτα safe ακόμα και τα 80 24/7 για χρόνια. Το oc είναι πολύ εύκολο ναι σε 2 λεπτά είσαι έτοιμος. Γενικά είναι ζεστός επεξεργαστής λόγω κακου Tim αλλά 3 χρόνια εγγύηση ξέρει η intel ας πούμε. 

Δημοσ.

α ωραια ! προς το παρον καθομαι στα αυγα μου και τα 4,7 που πιανει στο auto καλα ειναι :P

δεν χρειαζομαι κατι αλλο προς το παρον , το καλοκαιρι ετσι και αλλιως ειναι για αλλα "παιχνιδια" ;)

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hammerd είπε

α ωραια ! προς το παρον καθομαι στα αυγα μου και τα 4,7 που πιανει στο auto καλα ειναι :P

δεν χρειαζομαι κατι αλλο προς το παρον , το καλοκαιρι ετσι και αλλιως ειναι για αλλα "παιχνιδια" ;)

Να ξερεις οτι στα 4.7 ειναι το 1 core ολα πανε 4.3. Και με 1.1volt παιζεις ετσι με εξαιρετικες θερμοκρασιες πανω απο 60 δεν θα βλεπεις. 

Δημοσ.

ok θα το εχω υποψιν μου , για οταν θα ασχοληθω σοβαρα και εχει να πεσει και πολυ ψαξιμο διαβασμα ετσι και αλλιως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, hammerd είπε

ok θα το εχω υποψιν μου , για οταν θα ασχοληθω σοβαρα και εχει να πεσει και πολυ ψαξιμο διαβασμα ετσι και αλλιως...

Οτι αποριες εχεις ρωτα ελευθερα και εγω μαθαινω καθημερινα. Καλο gaming και στο pc και στις παραλιες :P

Επεξ/σία από Heybro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...