voltmod Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Στην εκδήλωση Unpacked 2016, όπως είναι γνωστό, η Samsung παρουσίασε επίσημα το πλέον προηγμένο τεχνολογικά smartphone της, το Galaxy Note7 το οποίο διαθέτει ένα νέο τρόπο για να κάνεις sign-in, τον σαρωτή ίριδας. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό πάντως αναμένεται να κάνει περισσότερα από το να σε βοηθάει να ξεκλειδώσεις το smartphone πάντως. Η Κορεάτικη εταιρεία παράλληλα αποκάλυψε το χαρακτηριστικό Samsung Pass (το οποίο για την ώρα θα λειτουργεί στις ΗΠΑ) το οποίο θα επιτρέπει στον χρήστη του Galaxy Note7 να έχει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του και να πραγματοποιεί τραπεζικές συναλλαγές χρησιμοποιώντας τα... μάτια του. Η εταιρεία λέει πως εργάζεται μαζί με τις Bank of America, Citibank, US Bank και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες πάνω στην νέα τεχνολογία. Σύμφωνα με την Samsung, η τεχνολογία αναπτυσσόταν τα τελευταία πέντε χρόνια και θα επιτρέψει στον χρήστη να κλειδώνει επιπλέον φακέλους, εφαρμογές και άλλο περιεχόμενο στο κινητό. Επιπλέον η Κορεάτικη εταιρεία άφησε να εννοηθεί ότι το Samsung Pass θα λειτουργεί και με άλλες μεθόδους ελέγχου ταυτότητας, όπως με κωδικούς, δαχτυλικά αποτυπώματα κ.ά. Site: Engadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 αμα εισαι πιωμενος θα λειτουργει ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostikas123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ναι ρε γκαζμάδες της sammy εάν κάποιος μου βγάλει τα μάτια πάνε τα λεφτά μου από την τράπεζα άλλως θα τα χαίρεται. Δεν έχετε δει judje dread ρε? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hatsos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω παιδιά τι λέτε αλλά εμένα μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο και χαζό όλο αυτό. Οκ με το finger print αλλά τα μάτια? Σε λίγο θα μας ζητάνε αίμα, σάλιο, κάτουρο, τρίχες...... Ας φτιάξουν καμιά καλύτερη μπαταρία που το ζητάει ο κόσμος εδώ και πόσο καιρό και ας αφήσουν τις βλακείες. Πραγματικά μετά το finger print δεν υπάρχει νόημα σε αυτό που κάνουν. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Είναι πιο δύσκολο να σου βγάλουν τα μάτι παρά το δάχτυλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelas007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ήρθε η ώρα να πούμε καλύτερα να σου βγει το όνομα, παρά το μάτι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Είναι πιο δύσκολο να σου βγάλουν τα μάτι παρά το δάχτυλο οι επίσημες δοκιμές τι έδειξαν;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 τα ματια σας δεκατεσσερα samsung οταν αρχισαν αυτες οι κατασκοπικου τυπου βιομετρικες μαλακιες αρχισα να ενδιαφερομαι σοβαρα στο να προσεχω τι στο διαολο μου ζηταει η καθε συσκευη περα απο το απατηλο κοστος αποκτησης της . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Και όμως αυτό το marketing gimmick θα ψαρώσει πολλούς "επαγγελματίες" που θα νιώθουν ποιο cool, και ας κάνει δέκα φορές ποιο αργά από το δαχτυλικό αισθητήρα που ήδη ακουμπάς το δάχτυλο σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Aδιαφορη η τεχλολογια της microsoft του lumia 950 ....το δαχτυλικο αποτυπωμα που εβγαλε πρωτη η apple ειναι καυτερο και πιο χρησιμο . Ειδικα τα ατομα που φορανε γυαλια ,φακους κτλπ θα πρεπει να τα βγαζουν για να ανοιξουν το τηλεφωνο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 σήμερα πήγα στην τράπεζα για web banking και μου ζήτησαν μέχρι και το τι έφαγα χθες το βράδυ... (δουλειά δεν έκανα φυσικά), φαντάζομαι τι πρέπει να περάσει κάποιος για να βγάλει κωδικό ματιών από Ελληνική τράπεζα! Μέχρι και χαρτί από τη νομαρχία θα θέλει που να λέει ότι έχεις μάτια και αυτά είναι του τάδε χρώματος...pass! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathi02 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ναι γιατί δεν μπορούν να σου βγάλουν το μάτι για να τους δώσεις το pin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satanochio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ναι ρε γκαζμάδες της sammy εάν κάποιος μου βγάλει τα μάτια πάνε τα λεφτά μου από την τράπεζα άλλως θα τα χαίρεται. Δεν έχετε δει judje dread ρε? Και minority report. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getapen Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αν δεν έρθει η στιγμή που θα σταζει το σαλακι πάνω στην οθόνη η οποία με τη σειρά της θα διαβάζει το γονιδιακο μου αποτύπωμα, εγώ δεν αγοράζω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Η ίριδα και το δακτυλικό αποτύπωμα είναι username, όχι password. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα