Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη κοινότητα

Κατευθείαν στο ψητό

Μαζί με αρκετά άλλα πράγματα, αγόρασα 2 "refurbished" οθόνες Dell u2211H από Cosmodata σε πολύ χαμηλή τιμή. Αν και είναι σχετικά παλιά οθόνη (5-6 χρονών), ο βραχίονάς της, καθώς και τα αρκετά καλά reviews για τις επιδόσεις της με έπεισαν για να τις αγοράσω.

Ωστόσο: Πέρα από ότι κατάλαβα πως δεν ήταν refurbished αλλά used (παραδόθηκαν χωρίς συσκευασία, είχαν χτυπήματα, σημάδια από αυτοκόλλητα με barcodes καταγραφής από άλλο επαγγελματικό χώρο, σημάδια blanco Κτλ), όταν τις σύνδεσα σε PC παρατήρησα ότι ήταν θεοσκότεινες! Όσο και αν προσπάθησα να ρυθμίσω το brightness, παλαιότερη TFT οθόνη 10 χρόνων που έχω είναι αρκετά πιο φωτεινή από αυτές!

Ενεργοποίησα και το serviσε mode σε κάθε οθόνη και διαπίστωσα πως είχαν ήδη περίπου 1350-1500 ώρες λειτουργίας, αν και στο ίδιο menu υπήρχε η δυνατότητα να κάνεις reset στη καταγραφή του χρόνου (άρα λογικά θα μπορούσαν να είχαν δουλέψει στο παρελθόν πολύ περισσότερο). Κατά τα άλλα πήρα refurbished προϊόντα!

Θα είναι η 3η φορά που θα πάω στη Cosmodata (μου έδωσαν λάθος πληκτρολόγια 2 φορές, τη πρώτη φορά μου έδωσαν ασύρματα ενώ ζήτησα ενσύρματα, τη δεύτερη μου έδωσαν ιταλικά πληκτρολόγια, οι πρώτες οθόνες που μου έδωσαν ήταν με λάθος βάσεις που δέχονταν μικρό PC στο πίσω μέρος τους, ζήτησα PC για γραφιστική χρήση, μου έδωσαν PC με VGA έξοδο μόνο κτλ,.. ) και πραγματικά έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με τα πήγαινε-έλα.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα με τις συγκεκριμένες οθόνες; Γνωρίζει κάποιος μήπως χρειάζονται κάποια ειδική ρύθμιση; Μήπως η τεχνολογία τους είναι προβληματική; Μήπως απλά η Cosmodata μου "φόρτωσε" ότι ήθελε (δεν μου δώθηκε η ευκαιρία να ελέγξω τις refurbished οθόνες κατά την αγορά);

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όλα όσα βαφτίζει η Cosmodata (και όχι μόνο αυτή) refurbished είναι απλά μεταχειρισμένα.

Δεν νομίζω πως μπορεί κανένας, εκτός του κατασκευαστή, να έχει refurbished προϊόντα.

• Like 1
Δημοσ.

62 μερες λειτουργειας παντως δεν ειναι πολλες.

Δοκιμασε να κανεις ενα ρησετ ολες τις ρυθμισεις και να κανεις και καποια ρυθμιση απο μεσα στον υπολογιστη.Επισης δοκιμασε να τις συνδεσεις με αλλο καλωδιο.Εκει που κανω πρακτικη οι dell (πιο νεα μοντελα ομως) αν συνδεθουν με hdmi η dvi ειναι καταμαυρες,ενω με vga ειναι πολυ φωτεινες

Δημοσ.

Φυσικά και θα τις επιστρέψεις. Τα επισκευασμένα βαθμολογούνται ως grade a,b,c. Τι βαθμολογία είχαν οι οθόνες;  Και εγω έψαχνα για rεfubriched στην Ελλάδα αλλα αυτές που έβρισκα ήταν ότι και η δικιά σου b ή c. Τελικά πήρα 2 dell u2410 grade a από Γερμανία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...